Marlon Labrie
Marlon Labrie Films & Series 31 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Nintendo Switch fors in prijs verlaagd bij Mediamarkt

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we de Nintendo Switch met lekkere korting gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt deal: Nintendo Switch

Op zijn tijd een potje gamen is natuurlijk heerlijk. Je kruipt even achter je console en geniet van je favoriete shooter, RPG of sportspel. Er zit alleen één klein nadeel aan een traditionele console. Want wanneer jij het huis uit moet, moet je nood gedwongen stoppen met gamen. Gelukkig leven we in 2019 en hebben de mannen van Nintendo daar een puike oplossing voor bedacht. Die oplossing heet de Nintendo Switch.

Nintendo Switch

Gamen waar en wanneer je maar wil

Wil je thuis genieten van een volwaardige console, maar ook onderweg al je games kunnen spelen? Dan is de Nintendo Switch jouw ideale game-partner. Of jij nu onderweg bent met het Openbaar Vervoer of thuis op de bank hangt: jij speelt waar en wanneer je wilt je games.

Stop je Nintendo Switch thuis in de houder en je speelt games gewoon op je televisie zoals je dat ook op Xbox of Playstation zou doen. Maar het tofste van de Nintendo Switch is zijn functie om uit de houder ook gewoon gebruikt te kunnen worden. Je kan dus op je televisie Mario Kart spelen, maar dat kan ook gewoon op de achterbank van de auto of in de trein. Daarnaast kan je met de uitneembare controllers gewoon tegen elkaar spelen. En de Mediamarkt? Die snapt dat we zo weinig mogelijk willen betalen.

Fors in prijs verlaagd

Omdat de Nintendo Switch zijn tijd eigenlijk een stukje vooruit is, hangt er ook wel prijskaartje aan de console. Maar je hebt deze week geluk. Tijdens de ‘vakantiegeldweek’ van Mediamarkt waardoor is de Nintendo Switch fors in prijs verlaagd. Nu betaal jij nog maar 299 euro voor de grijze variant. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nintendo Switch fors in prijs verlaagd bij Mediamarkt
Sluiten