Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 18 apr 2019

Mediamarkt device deal: een veilig gevoel met de Nest Cam Outdoor

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Nest Cam Outdoor gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Nest Cam Outdoor

Veiligheid is belangrijk natuurlijk, helemaal als je niet thuis bent is het fijn om een oogje in zeil te kunnen houden! Mocht je aankomende zomer rustig op vakantie willen gaan maar er zeker van zijn dat er thuis niets gebeurt, dan is de Nest Cam outdoor echt wat voor jou!

Nest Cam Outdoor

Altijd op de hoogte

De handige Nest Cam Outdoor zorgt ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van wat er rondom jouw huis gebeurt. De handige camera levert je live beveiligingsbeelden in duidelijk Full HD-beeld. Met deze buitencamera houd jij met een groothoekstand van 130° altijd en overal oog op wie er voor de deur staat, het hek opent of langs de garage loopt.

Op de Nest-app bekijk je live het beeld en luister je naar geluiden die gemaakt worden. Bij activiteitendetectie stuurt de Nest-app je meldingen. Ook ’s Nachts houd je de boel goed in de gaten dankzij het heldere nachtzicht van de Smart IP-camera.

Met een gerust hart op vakantie

Met deze camera kan jij dus met een gerust hart van je biertje genieten op een tropisch resort. Mocht je per ongeluk een melding missen? Dan kun je in de app de laatste drie uur terug kijken!

Voor een prikkie gerust op vakantie gaan

Mocht je dus gerust op vakantie willen gaan dan is deze Nest Cam Outdoor echt wat voor jou. Mocht je hem willen aanschaffen, dan heb je extra geluk. De puike beveiliger is nu extra in de aanbieding. Je tikt de Nest Cam nu voor maar 149,- eurootjes op de kop! Een scherpe prijs voor zo’n slimme camera.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: een veilig gevoel met de Nest Cam Outdoor
Sluiten