Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 19 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Een toffe LG SJ4 soundbar voor nog geen 150 piek bij de Mediamarkt

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we de complete LG SJ4 soundbar met lekkere korting gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: LG SJ4 soundbar

Goed geluid in je woonkamer maakt het leven gewoon wat beter. Je geniet net wat meer van je favoriete voetbalwedstrijd, serie of film en draait je favoriete muziek net wat vaker. Alleen is een leuke geluidsinstallatie gewoon best wel aan de prijs. Gelukkig zijn er ook kwalitatieve en betaalbare alternatieven. Zoals deze LG SJ4 soundbar die je voor nog 150 euro in huis haalt.

LG SJ4 soundbar

300 watt en een dikke subwoofer

Je leest het goed, voor de hele scherpe prijs krijg je maar liefst 300 watt voorgeschoteld. De soundbar creëert een levendige en sfeervolle sound die perfect samen gaat met de heerlijke lage tonen van de draadloze subwoofer.

Om de perfecte sound te creëren beschikt de LG SJ4 over een handige tip, Adaptive Sound Control. Hiermee kan je de klankinstelling helemaal op maat regelen waardoor je jouw favoriete geluid uit de speakers laat beuken.

Muziek wanneer jij de kamer in loopt

De laatste en misschien wel de tofste aanvulling is de ‘Auto Music Play’, als deze functie is geactiveerd start het geluid vanaf het moment waarop je de kamer binnenkomt. Zelfs als de soundbar op stand-by staat. Zo geniet je altijd van je favoriete muziek!

Een complete set voor nog geen 150 piek

Zoals je gewend bent sluiten we af met de prijs, die valt reuze mee. Je betaalt namelijk maar 149,- eurootjes voor de completer set. Je scoort dus een puike soundbar met subwoofer voor een hele zachte prijs. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Een toffe LG SJ4 soundbar voor nog geen 150 piek bij de Mediamarkt
Sluiten