Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 10 mei 2019

Altijd verse koffie met dit betaalbare koffiezetapparaat van Krups

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een puik koffiezetapparaat gevonden van Krups bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Begin je dag een stuk beter

Waarschijnlijk heb je in de ochtend een paar standaard ochtend rituelen, één daarvan is een het wakker worden met een goede bak koffie. Mocht je toevallig op zoek zijn naar een nieuwe machine die jouw ochtend verblijd met het zwarte goud? Dan hebben we vandaag een aantrekkelijke deal voor je gevonden.

Krups Roma

Een stijlvolle alleskunner

Een koffiezetapparaat heeft natuurlijk maar één taak, goede koffie zetten. Maar het oog wil ook wat natuurlijk, zeg nu zelf een mooi apparaat is goed voor de looks van je keuken. Dat zit met deze Krups EA8180 Roma wel goed. De koffiekoning is stijlvol, compact en ziet er door zijn zwarte tinten exclusief uit. Wedden dat deze jongen goed in jouw keuken past!

Maar goed, deze jongen doet wat hij moet doen! Hij maalt zijn bonen vers en geeft jou iedere dag goede koffie die je helemaal naar eigen wens kan zetten. Je kan kiezen tussen een sterke bak, maar ook bijvoorbeeld voor een zachte cappuccino. Je zet uiterst gemakkelijk de koffie waar jij trek in hebt.

Een gebruiksvriendelijke machine

Nog een fijn aspect van deze ‘thuis barista’ is zijn gebruiksvriendelijkheid. De Krups Roma beschikt over een groot waterreservoir waardoor je niet vaak bij hoeft te vullen en heeft hij een groot bonenreservoir. Verder heeft de Krups een automatische reinigingsfunctie wat hij helemaal zelf doet, hierdoor hoef je hem niet uit elkaar te halen! Super handig natuurlijk.

De puike Krups Roma voor een scherpe prijs

Je hebt geluk, de krachtige Krups Roma is tot en met zondag nog in de aanbieding bij de Mediamarkt. Je krijgt 50,- eurootjes korting waardoor je nu nog maar 249,- ekkies betaald voor deze koffiekoning. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Altijd verse koffie met dit betaalbare koffiezetapparaat van Krups
Sluiten