Mediamarkt device deal: de JBL Link 10 nu extra scherp geprijsd

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een JBL Link 10 met Google Assisten gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: JBL Link 10

Een kraakheldere bluetooth speaker die je ook nog eens met je eigen stem, klinkt ideaal toch? Wij zijn uiteraard de minste niet en hebben zo’n onwijs toffe speaker voor je gevonden. Onze vrienden van de Mediamarkt hebben deze week de JBL Link 10 in de aanbieding, zodat jij hem extra goedkoop in huis haalt!

JBL Link 10

Klein formaat, grootte prestaties

Qua formaat is dit natuurlijk niet de aller grootste box die je in huis kan halen. Maar qua prestaties is deze JBL Link 10 een hele grote jongen. De draadloze wifi-speaker heeft 16 watt vermogen die je huiskamer vullen met kraakheldere klanken. De compacte speaker is ongeveer 17 centimeter hoog en is 8.6 centimeter diep en breed. De batterij gaat ongeveer vijf uur lang mee en de box kan tegen een spatje water of bier! Je verbind gemakkelijk via bluetooth om je favo muziek af te spelen.

Google assistent

De JBL Link 10 is niet alleen een ‘standaard bluetooth’ speaker! Hij is ook nog eens de perfecte muziekhulp in huis. Roep ‘hey google’ en je kan via je eigen stem gemakkelijk je favoriete playlist starten via Spotify, Deezer! Dit allemaal door de ingebouwde chromecast die het allemaal nog net wat gemakkelijker maakt!

Een hele handige speaker nu extra goedkoop

Kortom, een hele goede speaker die je extreem gemakkelijk bedient! Het is jouw ideale feestbeest en muziekpartner voor in je woonkamer. Je hebt geluk, hij is nu extra goedkoop! Je scoort de JBL Link 10 nu voor maar 99,- eurootjes bij de Mediamarkt. Bestellen? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: de JBL Link 10 nu extra scherp geprijsd
Sluiten