Stuff 7 mrt 2019 Marlon Labrie

Mediamarkt device deal: extra goedkope draadloze JBL Free oordopjes

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een draadloze JBL Free oordopjes gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: JBL Free oordopjes

Het is een puike uitvinding, oordopjes zonder dat ellendige draad. Dat draad zit bijna altijd in de knoop, blijft overal achter hangen en gaat snel kapot. Gelukkig zijn er tegenwoordig draadloze oordopjes op de markt. Stijlvolle apparaatjes die hun werk goed doen en gemakkelijk te gebruiken zijn. Vandaag hebben we extra goedkope JBL Free oordopjes voor je gevonden.

JBL Free draadloze oordopjes

Klein maar fijn

Klein in formaat, groot in prestaties. De JBL Free oordopjes hebben kraakhelder geluid en blijven de gehele dag zitten, of je nu aan het werk bent of in de sportschool bent, de goede pasvorm komt door het ergonomische ontwerp en de JBL Stay Secure Fit-technologie. Ook wanneer je gebeld wordt kun je de oordopjes lekker laten zitten. De Free oordoppen beschikken over een geïntegreerde microfoon en bedieningsknop op het dopje zodat je jouw telefoon lekker in je broekzak kan laten zitten.

Een sterke batterij en veel accessoires

Heb je een lange treinrit voor de boeg? Dat is geen probleem voor de draadloze doppen. De JBL Free beschikken over een sterke accu die maar liefst 4 uur lang mee gaat! Verder krijg je er een hele hoop accessoires bij zoals een oplaadcase, opbergtasje zodat je ze niet kwijt raakt, verschillende gelsleeves, extra pasvormen en een oplaad kabel.

Goed geluid, gemak en een scherpe prijs

Je hebt geluk, de oordopjes hebben deze week een extra scherpe prijs bij de Mediamarkt. Je scoort deze week de draadloze JBL Free oordopjes voor maar 119,- eurootjes bij de mediamarkt bij jou in de buurt! Bestellen? Meer informatie, vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: extra goedkope draadloze JBL Free oordopjes
Sluiten