Mediamarkt device deal: de krachtige JBL Charge 4 nu met extra korting

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de JBL Charge 4 gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: JBL Charge 4

Het weer wordt beter, de achterdeuren staan weer wagen wijdt open en we kunnen (bijna) weer lekker buiten gaan zitten. Een zonnetje op de kop, pilsje in het hand en een brandende BBQ, dat is toch wel het echte zomer gevoel! Natuurlijk ontbreekt er nog één essentieel aspect, lekkere zomerse deuntjes! Die blaas je deze zomer gemakkelijk via de JBL Charge 4.

JBL Charge 4

Compact formaat, groots geluid

Dat de Charge 4 jouw BBQ, tuinfeest of andere festiviteiten een stuk leuker maakt zit wel goed! De krachtige bluetooth speaker heeft een levendig en kraakhelder geluid door haar diepe bas en 30 watt geluidsvermogen! Mocht dat niet genoeg zijn, dan kan je hem nog koppelen met andere JBL boxen doormiddel van de JBL Connect +.

je streamt jouw muziek uiterst gemakkelijk door de bluetooth, maar kan ook kiezen voor de ouderwetse AUX-kabel. Mocht je toevallig je biertje over de box heen laten vallen, dan is dat geen probleem! De JBL Charge is heeft en waterdichte buitenkant (IPX-7) waardoor hij alles aan kan.

Ingebouwde powerbank

De krachtige batterij van de Charge 4 gaat tot wel 20 uur mee. Daarnaast is deze speaker ook voorzien van een ingebouwde powerbank waarmee je je mobiele apparaten tijdens het luisteren weer kunt opladen. Ideaal als je de hele dag muziek wil streamen maar je telefoon dat niet volhoudt.

Nu met extra korting

Mocht je toevallig op zoek zijn naar een nieuwe bluetooth box waar je de zomer uitstekend mee door kan komen? Sla dan dit weekend nog toe! Je scoort de JBL Charge 4 nu voor maar 139,90,- eurootjes! Bestellen? Alle informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: de krachtige JBL Charge 4 nu met extra korting
Sluiten