Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 14 mei 2019

De betaalbare JBL Bar 3.1 brengt je films en series tot leven

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een dikke geluidsset gevonden bij de Mediamarkt, de JBL Bar 3.1. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt deal: JBL Bar 3.1

Genieten van je favoriete films en series op je telefoon, tablet of laptop is natuurlijk lekker wanneer je aan het reizen bent. Maar als je thuis bent is iets extra’s natuurlijk wel wat leuker. Mocht je toevallig nog op zoek zijn naar een kwalitatieve geluidsset die ook nog betaalbaar is, dan kunnen we de deze JBL Bar 3.1 zeker weten aanraden.

JBL Bar 3.1

Kwalitatief geluid

Of je nu favoriete jouw series wil kijken, je favoriete voetbalwedstrijden tot leven wil laten komen of de aankomende sportzomer intens wil meemaken, deze JBL set helpt je erbij. De elegante soundbar heeft een totaalvermogen van 450 watt en beschikt over zowel Dolby Digital- als de JBL Surround Sound-techniek, waardoor alles tot leven komt. Daarnaast zorgt de draadloze subwoofer voor een krachtige bas en tilt hij zo de geluidskwaliteit een niveautje hoger.

4K is geen probleem

Ook als je net een dikke 4K televisie in huis hebt gehaald, is deze JBL ideaal. Dankzij de drie HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang (ARC) is deze soundbar geschikt voor 4K-connectiviteit, waardoor je jouw home-entertainment systeem updatet naar Ultra-HD.

Gemakkelijk muziek streamen

Een bijkomend voordeel is de bluetooth functie. Hierdoor stream je gemakkelijk jouw favoriete Spotify afspeellijsten naar de JBL Bar 3.1 en kan je ieder feestje nog net wat leuker maken dan dat het al is.

JBL Bar 3.1

Nu met een lekkere korting

Je hebt geluk, je scoort de dikke JBL Bar 3.1 set nu met een lekkere korting. Je krijgt 50 euro korting waardoor je nu nog maar 399 euro neertelt voor de dikke geluidsset. Heb je interesse? Meer informatie vind je hier. Oh ja, mocht je de soundbar kopen, dan maak je ook nog eens kans op een ticket voor Tomorrowland.

Reageer op artikel:
De betaalbare JBL Bar 3.1 brengt je films en series tot leven
Sluiten