Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 28 mrt 2019

Mediamarkt device deal: de Google Home mini met lekkere korting

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een handige Google Home Mini gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Google Home Mini

Maandag behandelde we een toffe Chromecast van Google, ditmaal hebben we een Google Home Mini gevonden! Een handige assistent die je alles vertelt wat je maar wil en tevens goed te combineren met je Chromecast en Philips Hue lampen.

Een handige assistent

Mocht je jezelf tijdens het ontbijt afvragen of er file staat op de route naar je werk? Dat kan de Google Home Mini jou precies zeggen. Het enige wat jij hoeft te doen is ‘Hey Google’ roepen en jouw vraag te stellen. De slimme luidspreker geeft antwoorden op vele vragen en kan ook nog eens heel veel dingen voor je doen.

Of je nu geïnteresseerd bent in de uitslag van je favoriete sportteam of wil weten waar het dichtsbijzijnde tankstation zit, de Google assistent kan het allemaal.

Voice Match-stemherkenning

Naast de standaard vragen heeft de slimme luidspreker Voice Match-stemherkenning. Dit houdt in dat de speaker jouw stemgeluid kan onthouden zodat hij jouw gepersonaliseerde vragen kan beantwoorden. Vraag jij om je reminders, dan krijg je bijvoorbeeld niet die van je partner te horen.

Google Home Mini

Bedien compatibele apparaten door het hele huis

Gebruik Google Home Mini om eenvoudig video’s naar je tv te streamen met de Chromecast of schakel aaneengesloten Philips Hue lampen in. Met een eenvoudige spraakopdracht kun je luisteren naar muziek en nieuws- en radio-uitzendingen van diensten zoals Google Play Music, Tuneln en Spotify.

Nu met extra korting

Je hebt geluk, ook dit puike apparaatje scoor je deze week met extra korting. Je tikt de handige assistent voor maar 44,- eurootjes op de kop! Lijkt dat je wel wat? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: de Google Home mini met lekkere korting
Sluiten