Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 21 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Scoor de Fitbit Charge 3 met dikke korting bij de Mediamarkt

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we de Fitbit Charge 3 gevonden bij Mediamarkt waar je tot zondag een lekkere korting op krijgt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt deal: Fitbit Charge 3

Sporten of bewegen in het algemeen is belangrijk, dat weet iedereen. Alleen is meestal motivatie het lastigste aspect van het sporten, je ertoe zetten om naar de sportschool te gaan kan nog best lastig zijn. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen om je wel aan het sporten te krijgen. Een activity tracker helpt je om dagelijks bij te houden wat je doet en als je je doelen niet hebt gehaald, jou motiveert om toch wat te gaan doen. De Fitbit Charge 3 is een activiteitstracker die van alle markten thuis is en nu met een flinke korting is te scoren bij Mediamarkt.

Fitbit Charge 3

Nog geavanceerder dan zijn voorganger

De Fitbit Charge 3 is nog beter dan zijn voorganger. Het sporthorloge is namelijk waterdicht gemaakt zodat jij ook tijdens het baantjes trekken je activiteiten kan bijhouden. Daarnaast kan je hem ook gewoon tijdens het douchen om houden, super handig. Daarnaast meld de Fitbit Charge 3 ook wanneer je hartslag een piek heeft en je even moet rusten.

De Fitbit Charge 3 weet alles

Ga je sporten, dan weet de Charge 3 dankzij SmartTrack precies welke sport je beoefent, of het nu hardlopen of zwemmen is. Om jezelf extra te motiveren lekker te blijven sporten, kun je verschillende doelen instellen op je horloge, onder andere voor hardlopen, fietsen en circuittraining in de sportschool. Zit je te lang stil? Dan krijg je een melding van je horloge dat het tijd is weer eens te bewegen. Superhandig om je van de bank af te krijgen.

Connectiviteit met je smartphone

Uiteraard kan je de compacte activity tracker ook koppelen aan je smartphone. Zo krijg je al je meldingen binnen, kan je jouw kalender checken en heb je zicht op de weersvoorspelling. Zo ben je altijd connected.

Nu met lekkere korting

Wil je al lange tijd een activity tracker? Wacht dan niet te lang. Mediamarkt geeft je namelijk tot en met zondag 20 euro korting op de Fitbit Charge 3. hierdoor betaal je nu maar 129,- euro voor het sporthorloge, goede deal toch? Interesse, meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Scoor de Fitbit Charge 3 met dikke korting bij de Mediamarkt
Sluiten