Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 11 apr 2019

Mediamarkt deal: scherp geprijsde Canon EOS M50 camera met dikke extra’s

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Canon EOS M50 met lens en vele andere opties gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Canon EOS M50 bundel deal

In het dagelijks leven of natuurlijk op vakantie is het schieten van foto’s natuurlijk leuk! Je hebt een mooi aandenken en je kan iedereen op Instagram jaloers maken met jouw toffe activiteiten! Maar mocht je weleens wat meer willen dan alleen je iPhone camera, dan hebben we vandaag een ultieme deal voor jou gevonden! Scoor deze week een dikke Canon EOS M50 met lens en nog vele extra’s voor een hele scherpe prijs.

Canon EOS M50 cameraset

Een krachtige systeemcamera

De Canon EOS M50 is een uitgebreide, krachtige systeemcamera met indrukwekkende prestaties. De camera heeft een 25,8-megapixelsensor en werkt met de DIGIC 8-processor. Met deze supersnelle beeldprocessor maak je eenvoudig continu-opnames tot wel 10 frames per seconde. Daarnaast kun je ook nog eens ultra scherpe videobeelden opnemen in 4K resolutie.

Een volledige camera set

Met deze puike bundel ga je direct aan de slag! Bij de systeemcamera krijg je namelijk een handige Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM zoomlens waarmee je alles mooi vastlegt, van landschappen en architectuur tot vakantievlogs. Verder krijg je er nog een handige opbergtas bij, een 16 GB geheugenkaart en een reinigingsdoekje waardoor je camera goed schoon blijft.

Direct je foto’s delen

Om de deal nog leuker te maken noemen we nog een puike functies op. Je kan jouw prachtig geschoten beeldmateriaal eenvoudig overzetten naar je smartphone door middel van de Wifi, bluetooth of NFC die op de camera zit! Zo kan je jouw foto’s en video’s gelijk met de wereld delen.

Canon EOS M50 cameraset

Een puike deal voor een scherpe prijs

Nog een leuk aspect van deze Canon deal is de prijs! Je scoort de complete camera set namelijk voor het luttele bedrag van 588,- eurootjes! Kortom heel veel cameraplezier voor je geld! Interesse? Je besteld hem tot aan zondag bij de Mediamarkt, meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt deal: scherp geprijsde Canon EOS M50 camera met dikke extra’s
Sluiten