Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 5 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Editors Pick: Bose soundbar 500 met korting bij Mediamarkt

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we de Bose Soundbar 500 met korting gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt device deal: Bose soundbar 500

Tot en met 10 juni is het ‘tv mania’ bij Mediamarkt. In die week gooit de Mediamarkt dikke korting op alles wat met tv’s te maken heeft. Van televisies tot aan soundbars, jij kan je helemaal klaar maken voor de sportzomer terwijl je ook nog geld in je zak houdt. Ideaal toch? Vandaag hebben we de Bose Soundbar 500 voor je gevonden, aangezien goed geluid ook belangrijk is.

Bose soundbar 500

Dat jij de sportzomer (of je films en series) naar een hoger niveau tilt met deze soundbar is logisch. De 3 platte transducers zorgen voor een helder geluid en in combinatie met de QuietPort-technologie worden bijgeluiden verminderd, en komt er meer geluid door een kleinere opening. Zo lijkt het net alsof je op het voetbalveld staat of meedoet aan je favoriete tv-serie.

Uitzonderlijk goed geluid

Naast het kijken van tv, films en series stream je ook nog eens super gemakkelijk jouw favoriete muziek naar de soundbar. Je kan tijdens een huisfeest uiterst gemakkelijk je zelfgemaakte Spotify afspeellijst aanzetten of muziek streamen via bluetooth.

Naast het goede geluid ziet de Bose Soundbar 500 er ook nog eens goed uit. Met de glazen bovenkant, metalen grille rondom en het compacte, smalle formaat, is deze soundbar gemakkelijk op te nemen in je interieur. Daarnaast is de soundbar gemakkelijk te bevestigen aan je muur, mocht je dat niet willen dan kun je hem ook op de tv statief plaatsen.

Bose soundbar 500

Scoor de soundbar met hele lekkere korting

Dankzij de ‘tv mania’ week tik jij deze puike Bose soundbar voor een lekkere prijs op de kop bij de Mediamarkt. Je krijgt namelijk 61 euro korting waardoor je nu maar 488 euro voor de Bose soundbar 500 neertelt. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Editors Pick: Bose soundbar 500 met korting bij Mediamarkt
Sluiten