Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 27 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Mediamarkt komt met Sonos Beam soundbar voor een prikkie

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we de soundbar Sonos Beam met korting gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt vakantiegeld-week: Sonos Beam

Het vakantiegeld is bij de meeste van ons weer binnen gekomen. Je kan het natuurlijk gebruiken voor je vakantie, maar je kan er ook andere leuke dingen van kopen. De Mediamarkt pakt deze gelegenheid met beide handen aan en heeft een aantal toffe producten in de aanbieding met lekkere korting. Zo ook de stijlvolle soundbar Sonos Beam.

Sonos Beam

Een aantal boxen in je huis is natuurlijk prima, maar het kan veel beter. Met de soundbar Sonos Beam geef je jouw huiskamer niet alleen een audioboost, maar het staat ook een stuk serener dan al die boxen. De Sonos Beam is met zijn lengte van 65 centimeter zeer compact en daarnaast is de soundbar gemakkelijk aan te sluiten via de HDMI.

Stijlvolle soundbar met kraakhelder geluid

Sonos staat bekent om het kraakheldere geluid en dat is ook bij de Beam het geval. De combinatie van vijf D-klasse versterkers, vier woofers en een tweeter leveren haarzuiver geluid af, van de meest subtiele triangel tot de heftigste explosies, zonder dat je daar een aparte subwoofer voor nodig hebt.

Sonos Beam

Mocht je net in je favoriete serie zitten en het geluid net wat harder willen zetten, dan hoef je niet een aparte afstandsbieding gebruiken. Je bedient de Sonos Beam soundbar eenvoudig met je telefoon of tablet dankzij de handige Sonos-app. Daarnaast sluit je gemakkelijk je Spotify of andere streamingsdienst aan zodat je altijd kan genieten van je favoriete muziek.

Fikse korting

Met de Sonos Beam blaas je jouw films en series naar een andere dimensie en je knalt de ruiten eruit met je favoriete muziek. Je scoort de soundbar nu voor een hele scherpe prijs bij de Mediamarkt. Je betaalt nu nog maar 388 euro voor de Sonos Beam. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Mediamarkt komt met Sonos Beam soundbar voor een prikkie
Sluiten