Stuff 28 feb 2019 Marlon Labrie

Mediamarkt device deal: Samsung Galaxy Watch nu extra scherp geprijsd

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een soundbar van Samsung met bijbehorende subwoofer gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Samsung Galaxy Watch

Een smartwatch wat eruit ziet als een klassiek en stijlvol horloge maar wat de capaciteiten heeft van een echte smartwatch. Dat is de mannen van Samsung maar weer eens onwijs goed gelukt met deze Samsung Galaxy Watch. Een stijlvol en sportief horloge wat zeker niet misstaat onder je mooie pak!

Samsung Galaxy Watch

Hoogwaardige materialen

Dat dit niet zomaar een ‘plastic’ smartwatch is hebben de mensen van Samsung duidelijk gemaakt. De Samsung Galaxy Watch is gemaakt van hoogwaardige materialen zodat hij aanvoelt als een echt horloge. Er is gebruik gemaakt van roestvrij staal en oer hard Gorilla Glass DX+. Hierdoor gaat het 42mm grootte horloge lang mee en heeft hij een helder 1.2 inch kleurendisplay.

Vele mogelijkheden en een sterke accu

Hij lijkt op een klassiek horloge, maar kan zo veel meer! Zo gebruik je de Watch dankzij de ingebouwde speaker en microfoon om handsfree te bellen, en worden al je bewegingen en je daarbij verbrande calorieën bijgehouden. Draag je horloge ’s nachts om inzicht te krijgen in hoe goed je slaapt, en gedurende de dag om je stresslevel te monitoren. Verbind de Galaxy Watch met Samsung’s S Health-app om al je gegevens en activiteiten te synchroniseren en te kunnen analyseren.

Daarnaast gaat de Samsung Galaxy Watch maar liefst zeven dagen lang mee door zijn sterke 270 mah batterij. Lijkt dit horloge je wel wat maar heb je een iPhone? Dat is geen probleem, hij ondersteunt zowel IOS als Android.

Nu extra scherp geprijsd

Lijkt dit horloge je wel wat? Dat moet je deze week naar de Mediamarkt rennen. Daar kost hij je nu maar 299,- eurootjes! Meer informatie over de Samsung Galaxy Watch vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: Samsung Galaxy Watch nu extra scherp geprijsd
Sluiten