Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 16 mrt 2019

Mediamarkt device deal: de ideale powerbank voor Max Verstappen-fans

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een powerbank gevonden bij de Mediamarkt die bij Max Verstappen fans zeker in smaak zal vallen. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

ISY-RBR 1800 Red Bull Racing powerbank

Mocht je in Oostenrijk op de Oranjecamping staan, Max Verstappen in Barcelona gaan aanmoedigen of ben je gewoon een enorme F1-fan? Dan hebben we vandaag een puike device deal gevonden! Deze Red Bull Racing-powerbank mag niet onderbreken in je F1-collectie. Daarnaast is die ook nog eens ongelofelijk sterk!

Red Bull Racing powerbank

Je telefoon super snel opladen

Mocht je toevallig tijdens de Grand Prix van Oostenrijk langs de baan staan met een lege batterij? Dan helpt deze powerbank jou gegarandeerd uit de brand. De Red Bull Racing powerbank heeft namelijk een krachtbron van maar liefst 10.000 mAh. Hierdoor kan jij jouw telefoon, tablet en eventueel laptop gemakkelijk meerdere keren opladen zonder problemen.

Een dik design met veel functies

Naast zijn enorme oplaadcapaciteit heeft de RBR powerbank een gestroomlijnd design waar de kleuren en het Red Bull Racing-logo op pronken. Het houdt niet op met alleen het design. De krachtpatser heeft vele handige functies zoals een dubbele USB-aansluiting waardoor je twee telefoons tegelijk op kan laden en een USB-C poort om hem op te laden. Door de overlaadbeveiliging kun je precies zien wanneer je device te veel energie krijgt en raakt hij niet over verhit. Verder laad je de powerbank binnen 6 uur op en gaat hij lekker lang mee.

Enorme capaciteit voor een fijne prijs

Je hebt geluk, tot en met zondag is dit device extra goedkoop. Je krijgt een klein maar fijne korting waardoor je nu nog maar 26,- eurootjes betaald voor de Red Bull Racing powerbank. Bestellen? Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: de ideale powerbank voor Max Verstappen-fans
Sluiten