Deze betaalbare Motorola G7 Power is de ultieme festival-telefoon

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de ideale festival telefoon gevonden bij Mediamarkt, de Motorola G7 Power. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Motorola G7 Power

We kennen het allemaal wel. Je staat op je favoriete festival, de dag is nog niet eens om en je telefoon is alweer (bijna) leeg. Vervelend natuurlijk, aangezien het best handig is om te kunnen bellen of berichten wanneer jij je vrienden maar weer eens kwijt bent. Mocht je jouw kostbare telefoon thuis willen laten liggen, dan hebben we een goed alternatief gevonden, de Motorola G7 Power.

Motorola G7 Power

Een oersterke batterij

De Motorola G7 Power is ‘de’ festival-telefoon vanwege zijn oersterke batterij. Onder de kap van de G7 power ligt namelijk een 5000 mah sterke accu. Aangezien je op een festival niet veel op YouTube, Instagram en Facebook zit heb je een goede aan de G7 Power. Zijn batterij gaat namelijk gemakkelijk twee dagen mee, mocht je het helemaal zuinig aandoen, dan tikt hij zomaar de drie dagen aan! Een volle batterij moet genoeg zijn voor een heel festival.

Een telefoon met prima extra’s

Naast een sterke accu beschikt de krachtpatser over een aantal leuke extra’s. Zo heeft de smartphone een HD 6.2 scherm, een stijlvol en herkenbaar Motorola design, vingerscanner, Android 9.0 en een prima camera. Je schiet geen professionele foto’s, maar het doet zijn werk.

Motorola G7 Power

Prima prijs bij de Mediamarkt

Het laatste puike aspect aan de telefoon is zijn prijs. Deze budgetknaller is normaal al scherp geprijsd, maar deze week is hij nog goedkoper. Je scoort de Motorola G7 Power nu voor maar 179 euro. Mocht je interesse hebben in deze ideale festival-held, meer informatie vind je op de website van de Mediamarkt.

Reageer op artikel:
Deze betaalbare Motorola G7 Power is de ultieme festival-telefoon
Sluiten