Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 17 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Mediamarkt stunt met waterdichte bluetooth speaker JBL Xtreme 2

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de JBL Xtreme 2 waterdichte bluetooth speaker gevonden bij de Mediamarkt. Dit is beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt deal: JBL Xtreme 2

Een goede bluetooth speaker maakt een feestje, dagje strand of derde helft in de voetbalkantine een stuk leuker. Alleen moet je natuurlijk wel de juiste speaker hebben gevonden. Gelukkig zijn wij de minste niet en helpen we je een handje. Tot en met zondag scoor jij de oersterke JBL Xtreme 2 met een lekkere korting bij de Mediamarkt.

JBL Xtreme 2, waterdichte bluetooth speaker, korting, mediamarkt

Waterdichte bluetooth speaker

Mocht je een lang feestje hebben of meerdere dagen het strand opzoeken en altijd een lekker deuntje bij je hebben, dan is de JBL Xtreme 2 jouw ideale feestpartner. De speaker heeft een goede geluidskwaliteit en een ijzersterke bas, daarnaast kan je de hele dag luisteren dankzij de krachtige accu die maar liefst 15 uur meegaat als-ie volledig is opgeladen. Om het af te maken is de speaker waterdicht (IXP7).

Handig mee te nemen

De JBL Xtreme 2 is natuurlijk geen kleine jongen, maar daarin tegen wel gemakkelijk mee te nemen. Je krijgt namelijk een handige draagband bij de box. Hierdoor kan je hem overal mee naartoe nemen. Het leukste aan de band is misschien wel zijn bieropener. Zo wordt ieder feestje een succes. Als laatste is de JBL Xtreme 2 voorzien van JBL connect, waardoor je hem met maximaal 100 andere speakers kan koppelen.

Nu met lekkere korting

Je scoort de robuuste box nu met een lekkere korting van maar liefst 50 euro. Hierdoor betaal je nu nog 199 euro voor de krachtpatser. Je hebt de keuze uit vijf puike kleuren (waaronder camouflage). Interesse? Meer informatie over de speaker vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Mediamarkt stunt met waterdichte bluetooth speaker JBL Xtreme 2
Sluiten