Marlon Labrie
Marlon Labrie Stuff 21 mrt 2019

Mediamarkt device deal: Harman Kardon SB20 soundbar nu extra goedkoop

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een hele dikke Harman Kardon soundbar gevonden bij de Mediamarkt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt: Harman Kardon SB20

Thuis genieten van je favoriete films en series op je laptop is natuurlijk leuk. Alleen kan dat nog wel wat beter natuurlijk! Dat doe je bijvoorbeeld met deze Harman Kardon SB20 soundbar. Een soundbar met kraakhelder geluid en nu ook nog eens met extra korting.

Harman Kardon soundbar

Stijlvol met kraakhelder geluid

De SB20 set bestaat uit twee delen. Een soundbar en een bijhorende subwoofer. Door de samenwerking tussen beide jongens creëert de SB20 een warm en kraakhelder geluid. Niet gek natuurlijk, de set beschikt samen over meer dan 300 watt! Al dat geluid zit ook nog eens in een stijlvol design. De soundbar is slank en gemakkelijk weg te werken bij je tv, de subwoofer is compact en draadloos.

Niet alleen films en series komen tot leven

Uiteraard kun je veel met de set dan alleen tv, films of series kijken. Via de bluetooth modus sluit je gemakkelijk jouw telefoon, tablet of laptop aan op de soundbar. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw favoriete afspeellijsten door de speaker heen blazen. Een ideale partner voor een goed feestje!

Extra korting op de toffe set

Je hebt geluk, bij de Mediamarkt is deze krachtpatser nu extra in de aanbieding. Je krijgt een klein maar fijne korting waardoor de Harman Kardon SB20 je nu nog maar 319,- euro kost! Een mooie prijs voor deze verrijking van je woonkamer. Bestellen? Meer informatie over de soundbar vind je hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt device deal: Harman Kardon SB20 soundbar nu extra goedkoop
Sluiten