Marlon Labrie
Marlon Labrie Films & Series 12 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Deal gespot: Apple MacBook Air met korting bij Mediamarkt

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een Apple MacBook Air gevonden bij de Mediamarkt waar je tot 1 september een lekkere korting op krijgt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Mediamarkt deal: Apple MacBook Air 2017 128 GB

Voor vele studenten staat het nieuwe schooljaar voor de deur en kan een nieuwe laptop zomaar een handig hulpmiddel zijn om het aankomende schooljaar goed door te komen. Daarnaast kan je natuurlijk ook voor je werk een nieuwe laptop nodig hebben. Uiteraard helpen wij je graag en zo doende hebben we een puike Apple MacBook Air voor je gevonden. Yep, met korting.

Mediamarkt deal MacBook Air 2017

Stijlvol, krachtig en compact

Deze Apple MacBook Air 2017 is een ideale laptop. De Apple MacBook Air is ten eerste een apparaat met een heerlijk design. De laptop uit 2017 is ultradun en beschikt over een oersterke aluminium behuizing zodat jij hem overal mee naar toe kan nemen. Daarnaast heeft de kantoorheld een perfect scherm van 13,3 inch en ligt er een accu onder de kap waar je blij van wordt. De laptop gaat met gemak 12 uren lang mee, zodat jij overal kan werken.

Om aan je eisen te kunnen voldoen beschikt de Apple MacBook Air 2017 over een krachtige Intel Core i5 processor en een 128 GB SSD die ervoor zorgt dat de laptop binnen no-time opstart. Daarnaast heb je met 128 GB genoeg ruimte voor al je documenten en of foto’s en video’s.

Scoor de MacBook Air 2017 nu met korting

Omdat het nieuwe schooljaar bijna van start gaat, heeft de Mediamarkt nu de ‘Back to School’ week. Ze delen lekkere korting uit op vele ‘school essentials’. Zo kost deze laptop nu nog maar 899 euro. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Koopadvies: is de MacBook Air 2017 nog steeds een goede koop?

Hoewel Apple eind 2018 na lang wachten een nieuwe MacBook Air onthulde, wordt vaak gevraagd of het oude model uit 2017 nog steeds een goede koop is. Dat is wel te snappen, want er zijn nogal wat problemen met het toetsenbord van onder andere de nieuwe Air.

* Dit artikel bevat affiliate links

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deal gespot: Apple MacBook Air met korting bij Mediamarkt
Sluiten