Preppen was nooit zo makkelijk: supermarkt biedt ‘doomsday’ voedselpakketten aan voor een jaar

Supermarktketen Costco komt met voedselpakketten, waarvan de inhoud goed is voor een heel jaar. Klinkt grappig, maar de insteek van dit voedselpakket is bloedserieus. Het is namelijk ontwikkeld voor een ieder die bang is dat de wereld vergaat. 

Een gezin dat uit vier leden bestaat, kan een jaar met het pakket vooruit. De inhoud bedraagt zoal: gevriesdroogde broccoli, groene bonen, maïs, gedroogde appels, granen en eiwitten. Dit alles met een houdbaarheid van maar liefst dertig jaar. Dus.

Voor een ieder wat wils

De pakketten variëren in prijs tussen de duizend tot zesduizend dollar en kennen de volgende inhoud:

  • 6.000 dollar oftewel: 600 blikjes aan voedsel, 2000 calorieën per dag. Geschikt voor de grote eters onder ons.
  • 1.000 dollar, het skinny pakket. De pakket telt slechts 1200 calorieën per dag.

Popeye is er ook groot van geworden

De hoofdzaak van deze te ontwikkelen voedselbommen blijft de angst voor wereldrampen. Zo kom je nooit zonder eten te zitten in levensbedreigende situaties. Maar uiteraard kunnen we deze nare gedachte, positief bewerken: meal preppen voor een heel jaar is een feit.

Costco verzend anoniem aan huis, voor degene die deze inzameling manoeuvre privé willen houden. Om je twijfel te killen: Popeye at spinazie uit blik. Dus vanuit welke beweegreden dan ook (angst, ruimteoverschot, fit goals), bestellen kan! Tip: check de invoerrechten. Bon appetit!

Reageer op artikel:
Preppen was nooit zo makkelijk: supermarkt biedt ‘doomsday’ voedselpakketten aan voor een jaar
Sluiten