Meal preppen was nog nooit eerder zo eenvoudig

Meal preppen. Het lijkt een hele opgave maar dit hoeft het dus absoluut niet te zijn. Prepd Pack maak het namelijk makkelijker dan ooit. Zo hoef je niet na te denken over wat er in die (voorheen) lelijke ‘to go’ bak moet. Het wordt je voorgekookt, alleen dat koken moet je nog even zelf doen. Deze gezonde en stijlvolle home made lunch maken dat jij de werkdag goed doorkomt.

De Prepd-app

Je leest het goed. De Prepd-app denkt voor jou en heeft diverse maaltijden per Prepd box geselecteerd. Moeilijk doen over welke maaltijd in welke box past is hiermee verleden tijd. Scroll door je feed, kies waar je zin in hebt, pak de juiste box en start met het maken van je maaltijd. Mocht je weinig boodschappen in huis hebben en geen zin hebben om eruit te gaan, check dan wat je hebt aan eten en stel aan de hand daarvan je box samen. Zo makkelijk kan het zijn.

Het oog wil ook wat

Je moeders oude broodtrommel of die plastic lekkende bak kunnen de vuilnisbak in. Niet alleen omdat ze eigenlijk te gênant zijn om aan je collega’s te tonen, maar ook omdat ze niet naar behoren werken. Prepd Pack lost deze problemen op. Geen ‘lek’ problemen en een mooi uiterlijk. De buitenkant van de lunchbox is handgemaakt van bamboe en de binnenkant heeft een modulair opbergsysteem voor al dat voedzaams.

Resultaat

Prepd-app maakt het passend, wat je maar wil. Of je nu vega bent, houd van de buitenlandse keuken of (!) een echte pizza addict bent. En daarnaast kan je alle voedingswaarde aflezen. Zo kan je bijvoorbeeld zien hoeveel calorieën of suikers een maaltijd telt. Volg de stappen en ga verzadigd de dag door! Hieronder een video om je vast lekker te maken.

Reageer op artikel:
Meal preppen was nog nooit eerder zo eenvoudig
Sluiten