Redactie
Redactie Life 15 augustus 2017

McGregor vs Mayweather ook te zien in een aantal Nederlandse bioscopen

De berichtgeving rond de twee kemphanen draait op volle toeren, vrijwel elke dag valt er wel iets te melden over het olijke duo. Vandaag: een aantal Nederlandse bioscopen gaat het enorm gehypte gevecht uitzenden.

Een mooie oplossing voor wie geen abonnement bij FOX Sports heeft of van de match wil genieten op het grote scherm. Bij Pathé kun je de twee in de nacht van 26 op 27 augustus in actie zien in de steden Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Vue Cinemas zendt The Moneyfight uit in Amersfoort, Hoorn, Apeldoorn, Den Bosch, Kerkrade, Eindhoven en Alkmaar.

Bij Pathé betaal je 12.50 euro voor een kaartje, bij Vue Cinemas is de prijs een stuk redelijker. Daar betaal je 7.50 euro. Wil je het gevecht gewoon vanaf de bank kijken, maar heb je geen abonnement op Fox Sports, dan kun je voor 7,95 euro de partij los kopen via pay-per-view. Je wekker zetten is nodig, de matpartij vindt namelijk om 03.00 Nederlandse tijd plaats.

Overigens heeft The Notorious al aangekondigd ook na dit gevecht actief te blijven als bokser. Dit betekent overigens niet dat hij het MMA vaarwel zegt, zo melden onze vrienden van EpicMMA.

Reageer op artikel:
McGregor vs Mayweather ook te zien in een aantal Nederlandse bioscopen
Sluiten