Conor McGregor in onderhandeling voor UFC-gevecht tegen voormalig straatvechter

De verwachting was lange tijd dat Conor McGregor het dit jaar zou gaan opnemen tegen Donald ‘Cowboy’ Cerrone, maar dat gevecht is voorlopig van de baan. De UFC heeft namelijk bekendgemaakt dat de Amerikaan het gaat opnemen tegen Al Iaquinta. Dat betekent dat The Notorious op zoek moet naar een nieuwe slachtoffer. Nate Diaz lijkt een goede kanshebber, maar het management van McGregor is ook met iemand anders in gesprek.

Tegenover de Irish Sports Times liet de manager van Conor McGregor weten dat ze in gesprek zijn met de belangenbehartigers van Jorge Masvidal. “Na het wegvallen van het gevecht tegen Cowboy moesten we op zoek naar een nieuwe tegenstander. Conor was onder de indruk van het laatste gevecht van Jorge Masvidal en wil hem als zijn volgende opponent. Dat is het gevecht waar hij zijn bed voor wil uitkomen en dus zijn we nu in gesprek met de UFC,” aldus de manager van McGregor.

Conor McGregor vindt nieuwe tegenstander

Het gevecht waar Conor McGregor het over had vond vorige week plaats tijdens UFC Fight Night 147. Daar sloeg de 34-jarige Jorge Masvidal één van de grootste talenten in de UFC welterweight, Darren Till, knock out. Daarmee komt de man uit Miami op 33 overwinningen en 13 nederlagen in officiële gevechten. Check de samenvatting van dat gevecht hier.

Masvidal: straatvechter in hart en nieren

Naast deze gevechten in de ring heeft Jorge Masvidal ook een indrukwekkende staat van dienst op de straat. De Amerikaan heeft geen gemakkelijke jeugd gehad en moest zichzelf beschermen op straat. Masvidal is een echte straatvechter en dat maakt hem een hele zware tegenstander. Deze man laat zich door niemand tegenhouden, zo bleek ook uit een interview dat hij onlangs gaf.

Jorge Masvidal Highlight || “Best Sucka Punch in the Business”

War Gamebred All Day! Track: Meek Mill – Pray For Em Alright finally…I set up a Patreon account. If you want to help a your favorite MMA HL creator out, a tip would be extremely helpful and much appreciated in helping me continue creating making these fire videos.

“Ik verdien een gevecht om de titel. Ik ga niet meer vechten tegen gasten die voor het eerst de UFC binnen wandelen. Zij hebben een grote waffel en leven meer op Twitter. Het zijn geen echte vechters, het zijn kneusje,” aldus Masvidal die zelfs zijn eigen moeder knock out zou slaan voor een titel: “Als mijn moeder de titel zou hebben, dan doet ze er goed aan die gewoon aan mij te geven, want ik zou zelfs met haar de ring in stappen.”

Of toch maar tegen Nate Diaz

Een gevecht tussen deze straatvechter en de grofgebekte Ier klinkt als een interessante pot, maar er is mogelijk wel een probleem: ze schelen nogal wat gewicht. Masvidal is namelijk 15 pond zwaarder. Er zal dus nog wel wat geschoven moeten worden met de gewichtsklasse en anders moet McGregor maar weer aankloppen bij Diaz. Dat is tenslotte een garantie voor vermaak. Zo werd het eerste gevecht tussen deze heren door fans verkozen tot één van de beste gevechten in de UFC ooit en dit is waarom.

Viral PatientTelegraaf

Reageer op artikel:
Conor McGregor in onderhandeling voor UFC-gevecht tegen voormalig straatvechter
Sluiten