Er gaat volgens Connor McGregor geen rematch tegen Mayweather komen

Conor McGregor en Floyd Mayweather blijven de gemoederen bezig houden. Vorig jaar won de bokskampioen van de ongekend populaire MMA vechter. De bokspartij was amper afgelopen of de geruchten over een rematch begonnen al rond te zingen. Komt Floyd Mayweather naar de UFC? Gaat Conor McGregor wraak nemen in de boksring? Alle scenario’s kwamen voorbij, maar volgens The Notorious hoeven we niet te reken op een rematch.

De tweevoudig UFC kampioen postte gisteren een foto op Instagram en vooral het bijschrift dat hij ernaast zette was opvallend. Conor McGregor liet via deze weg weten dat hij blij is voor Floyd Mayweather. Hij verdient het om lekker met pensioen te gaan en niet meer te onderhandelen over een eventuele terugkeer. Hij wenst de bokser met een record van 50-0 een fijn pensioen toe en laat weten trots op hem te zijn.

Onderliggende boodschap

Dat klinkt allemaal heel vriendelijk en respectvol, maar Conor McGregor zou zichzelf niet zijn als hij ook niet even een sneer uitdeelt. Volgens de Ierse sloper is zijn sport een stuk zwaarder en onvergeeflijker. Hij begrijpt daarom dat Floyd Mayweather niet gaat terugkomen op zijn beslissing om met pensioen te gaan. Indirect zegt hij dus dat de bokser niet meer kan meekomen en dat hij de stap naar de UFC niet meer aankan.

“If I had another go with him (Floyd Mayweather), under boxing rules, I’d get that win” – Conor McGregor

Dat Conor McGregor het liefste gewoon revanche wil nemen, steekt hij niet onder stoelen of banken. Onlangs liet hij weten het graag nog een keer op te nemen tegen Floyd Mayweather in de octagon of nog een keer in de boksring. “What sickens me is that the little motherfucker is retired now. If I had another go with him, under boxing rules, I’d get that win,” aldus Conor McGregor.

McGregor vs Mayweather part II

We zijn benieuwd hoe Floyd Mayweather hierop gaat reageren. Houdt hij de eer aan zichzelf en blijft hij lekker achter de geraniums zitten? Of kan hij toch nog verleid worden om nog één keer de handschoenen aan te trekken. Wij hopen natuurlijk op het tweede!

Reageer op artikel:
Er gaat volgens Connor McGregor geen rematch tegen Mayweather komen
Sluiten