Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Life 4 nov 2020

McGregor wil met zijn Lamborghini-speedboat een bizar record breken

Hij was de eerste UFC-vechter die tegelijkertijd kampioen was in twee verschillende gewichtsklasse en heeft ook de snelste knock-out in een titelgevecht ooit op zijn naam staan. Prachtige records, maar voor Conor McGregor is het niet genoeg. De Ier wil ook buiten de octagon de beste zijn en heeft daarom ambitieuze plannen met zijn nieuwe Lamborghini speedboat.

De Ierse vechtsporters introduceerde onlangs de hashtag #AskNotorious. Fans konden deze gebruiken om hem vragen te stellen over welk onderwerp dan ook. Over zijn leven als vechtsporter, maar ook over zaken buiten de sport. Van zijn zakelijke activiteiten tot de nieuwe speedboat die hij gekocht heeft. Onlangs werd namelijk bekend dat Conor McGregor eigenaar is geworden van een 4.000 pk krachtige Lamborghini voor op het water.

Conor McGregor wil record buiten de UFC

In dat laatste was Twitter-gebruiker @nadavlvgi wel geĂŻnteresseerd. Hij vroeg Conor McGregor wanneer de Lamborghini speedboat geleverd gaat worden. De voormalig UFC kampioen gaf antwoord op die vraag en onthulde ook meteen wat hij ermee van plan is. Deze bizarre boot gaat namelijk niet alleen gebruikt worden voor pleziertochtjes.

Zoals je in bovenstaande tweet kunt lezen, wordt de Lamborghini voor op het water ergens rond augustus/september 2021 geleverd. Zodra deze binnen komt dobberen gaat Conor McGregor zich opmaken voor een recordpoging. De Ier wil met zijn Lamborghini speedboat namelijk in het Guinness World Record boek komen. Zijn doel is om in recordtijd met zijn nieuw powerboat een rondje te maken rondom zijn thuisland: Ierland. Dit wil hij doen samen met zijn vader en zoon.

De bizarre speedboat van Lamborghini

Aan het materiaal zal het bij dit recordbrekende familietochtje zeker niet liggen. de Tecnomar for Lamborghini 63 wordt namelijk ook wel de supercar van de zee genoemd. Deze bizarre speedboat heeft niet alleen de looks van Lamborghini, maar ook het bijbehorende vermogen. De negentien meter lange hypercar voor op het water wordt aangedreven door twee V12 motoren die samen 4.000 pk leveren.

Tecnomar for Lamborghini 63, speedboot, 4000 pk, 1
Een echte Lamborghini, maar dan voor op het water. (Afbeelding: The Italian Sea Group)

Conor McGregor maak ‘alweer’ UFC comeback

Of dat genoeg gaat zijn om het record te pakken, is nog even afwachten. Zoals gezegd moet de levering van de de Tecnomar for Lamborghini 63 nog beginnen. Het gaat dus nog wel een jaar duren voordat Conor McGregor kan beginnen aan zijn recordpoging. Wil je meer weten over deze bizarre speedboat? Klik dan hier. Zie je The Notorious liever in de octagon dan op het water? Lees dan hier wie zijn volgende tegenstander gaat worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
McGregor wil met zijn Lamborghini-speedboat een bizar record breken
Sluiten