Redactie
Redactie Life 2 jan 2019

Volgens de manager van Khabib smeekt Floyd Mayweather om een gevecht

Het is lastig voor te stellen van een man wiens vermogen wordt geschat op 700 miljoen tot één miljard dollar, maar volgens de manager van Khabib smeekt Mayweather om een boksgevecht tegen de Rus.

Dat Floyd ‘Money’ Mayweather een liefdevolle relatie heeft met zijn groene flappen, mag geen geheim meer zijn (wat hij aan zijn vermogen komt en wat hij met al dat geld doet, lees je hier). Zo vocht hij een paar dagen geleden nog een demogevecht van drie minuten tegen de Japanse Rise kickboks vedergewicht-kampioen Tenshin Nasukawa. Een kansloze partij en een treurige vertoning van de bokskoning. Maar hé: alles voor de euro’s, want voor het gevecht van drie minuten kreeg hij 9 miljoen dollar gestort. Gekkigheid.

Floyd Mayweather vs Tenshin Nasukawa (Full Fight) (good quality)

Floyd Mayweather, USA vs Tenshin Nasukawa, Japan. 3-round exhibition fight just for your entertainment. Nothing more. Still retired. As always. 50-0. Enjoy.

Khabib vs Mayweather

Tegen Khabib wil Mayweather nog een keer de McGregor-truc uitvoeren en blijkbaar is hij behoorlijk wanhopig om het plan daadwerkelijk uit te voeren. “Floyd en ik zijn al een maand met elkaar in gesprek”, aldus Khabib’s manager Ali Abdelaziz, tegen TMZ Sports. “Hij smeekt om een gevecht. Als hij beweert dat het niet zo is, zal ik onze gesprekken online zetten. Floyd moet niet liegen!” Het juiste bedrag is volgens Abdelaziz het enige dat de vuistuitwisseling nu nog tegenhoudt. “Als hij het gevecht wil, kan hij het krijgen. Maar hij moet wel met iets beters komen. Hij weet waar ik het over heb.”

De mogelijke matpartij tussen de Rus en de Amerikaan hangt al in de lucht sinds Conor McGregor werd verpulverd door Khabib. Velen denken dat Khabib vs Mayweather nooit gaat gebeuren, maar de managers van beide vechters denken daar blijkbaar anders over. Zal het dan toch?

Reageer op artikel:
Volgens de manager van Khabib smeekt Floyd Mayweather om een gevecht
Sluiten