Life 16 okt 2018 Redactie

Mayweather reageert treffend op het gevechtsvoorstel van Khabib Nurmagomedov

Het kan je niet ontgaan zijn dat Khabib het laatste gevecht tegen Conor McGregor heeft gewonnen. De Rus versloeg de Ier keihard, waarna de pleuris uitbrak. UFC is nu boos op Khabib plus een deel van zijn team (en ook een beetje op McGregor trouwens), waarna de lichtgewichtkampioen z’n spreekwoordelijke middelvinger opstak naar UFC. Rapper 50 Cent bood ‘m vervolgens 2 miljoen dollar aan voor een potje knokken in de kooi van Bellator en ook WWE toonde interesse. Khabib volgt z’n eigen route en pakt het nu op z’n McGregor’s aan door Mayweather uit te dagen.

Zo daagde de Russische berenworstelaar (klik = Khabib als kind met een beer zien worstelen) uit voor een vuistgemeenschap binnen de boksring. Dit deed hij tijdens een onderonsje met Leonard Ellerbe, de CEO van Mayweather Promotions. Gezien de 27-0 van Nurmagomedov volledig te danken is aan zijn worsteltechnieken, lijkt dit een hopeloze missie tegen de onverslagen bokskampioen. Dat weet Khabib ook, en dus lijkt dit eerder een poets te zijn en geen serieus voorstel.

Floyd Mayweather vs Khabib Nurmagomedov

Floyd doet zijn tussennaam ‘Money’ uiteraard eer aan: hij wil Khabib best van het canvas slaan, zodra CBS, Showtime en MGM Grand de geldpers aanzetten. Een matpartij zonder verliezers dus en daar wordt geen enkele liefhebber van vechtsport blij van. De mannen moeten strijden als gladiatoren en dansje doen om de geldla te vullen. Laten we hopen dat Khabib z’n eer behoudt, dan wil sugar daddy Poetin vast wel een duit bij hem in het zakje doen.

Floyd Mayweather on Twitter

CBS, Showtime and MGM Grand get the checkbook out! Go to @leonardellerbe ‘s page to view Khabib Nurmagomedov challenging me. #CBS #SHOWTIME #MGMGRAND #MayweatherPromotions

Reageer op artikel:
Mayweather reageert treffend op het gevechtsvoorstel van Khabib Nurmagomedov
Sluiten