Mayweather lacht om rematch tegen McGregor: ‘Stelletje clowns’

Conor McGregor zou het wel willen, Floyd Mayweather lacht erom; een rematch na het eerdere boksgevecht tussen beide heren lijkt er dan ook niet te komen. “Ik moet er altijd weer om lachen, stelletje clowns.”

Als het aan Mayweather ligt, kunnen McGregor en zijn team fluiten naar een rematch en al helemaal naar een UFC-gevecht. Wat Mayweather betreft kan de Ierse vechtersbaas erover blijven dromen. Zelfs al zou er een extreem aantrekkelijk financieel bod op tafel liggen, dan nog gaat het niet gebeuren.

Video: Floyd Mayweather over rematch Conor McGregor

Er wordt al langer gepraat over een rematch tussen Mayweather en McGregor, en dan het liefst UfC-gevecht in plaats van een boksgevecht, zoals het vorige. Vooral het lucratieve aspect komt vaak ter sprake, maar dat laatste is voor ‘Money May’ geen drijfveer meer. Hij kan terugkijken op een succesvolle carrière, zowel op financieel als sportief vlak. Van de vijftig bokswedstrijden wist hij er geen enkele te verliezen. Tijdens zijn carrière verdiende hij miljoen en met zijn laatste gevecht tegen de Ierse ‘mister UFC’ nog eens 275 miljoen dollar extra.

“Tjongejongejonge, deze kinderen zijn net een stelletje clowns uit het circus. Ze blijven maar komen. Ik moet er keer op keer weer om lachen. Het enige wat ik doe, is genieten en mijn geld tellen”, zegt Mayweather in de bovenstaande video van TMZ, die aangeeft genoeg geld te hebben en voor een rematch niet te porren is.

Over een goed gevulde bankrekening kan McGregor overigens meepraten. De Ier staat nu in de Forbes Top 100 ‘best betaalde beroemdheden’. Dat is niet alleen te danken aan zijn carrière. Ook op zakelijk gebied heeft de Ier net als Mayweather reden om blij te zijn. De verkoop van zijn No. Twelve Irish Whisky heeft hem geen windeieren gelegd. Zijn inkomsten over 2018: een slordige 47 miljoen dollar.

Over $1b generated in Whiskey sales in my first year! Like it or not, there is a new King in town! @properwhiskey, liquid sunshine!

1m Likes, 6,395 Comments – Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: “Over $1b generated in Whiskey sales in my first year! Like it or not, there is a new King in town!…”

Mayweather staat dit jaar niet overigens niet meer in de Forbes. Feitelijk heeft hij het ook veel te druk om zich daar zorgen over te maken. Zijn tijd besteedt hij naar eigen zeggen veel liever aan het tellen en investeren van zijn geld. Met een geschat vermogen van zo’n 560 miljoen dollar volgens Forbes en zo’n 700 miljoen tot 1 miljard dollar investeringen in Investopedia, is hij daar nog wel even zoet mee. Een rematch tegen McGregor zal er niet komen, ga daar maar van uit. We moeten het doen met het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari later dit jaar.

Reageer op artikel:
Mayweather lacht om rematch tegen McGregor: ‘Stelletje clowns’
Sluiten