Thomas Aalderink
Thomas Aalderink | LinkedIn Life 30 oktober 2017

Max Verstappen deelt een heerlijke sneer uit naar de wedstrijdleiding

Of hij nu als winnaar over de streep komt of ergens in de middenmoot eindigt, na bijna iedere Grand Prix is het Max Verstappen die alle aandacht pakt. Het supertalent won gisteravond op soevereine wijze de GP van Mexico en bewijst opnieuw dat hij de wereldkampioen van de toekomst is.

Na afloop van de wedstrijd was Max natuurlijk dik tevreden over zijn, naar eigen zeggen, saaie race. Na twee bochten pakte Verstappen de leiding en zag hij in zijn spiegels dat Vettel en Hamilton met elkaar in aanraking kwamen. Door de schade bij de kampioenskandidaten kon Max rustig wegrijden en verdween hij al snel aan de horizon. 71 strakke rondjes later kwam hij over de streep en pakte hij zijn tweede overwinning van het seizoen.

Stukje afsnijden

Een absolute topprestatie die hij nog even wat extra kleur gaf door na afloop de wedstrijdleiding op haar nummer te zetten. Na zijn veelbesproken straf van vorige week, die hem de derde plek kostte, kon hij niet laten om nog even een tik na te geven. Gevat als hij is stond hij de Engels pers te woord en gooide hij nog even wat olie op het vuur. “Ik wilde eigenlijk de baan afsnijden zodat ik vijf seconden straf zou krijgen. Dat zou de race wat boeiender maken.” Aldus Max Verstappen.

Max is er niet vies van om de vastgeroeste F1-wereld wakker te schudden. Zowel in de auto, als daarnaast. Voor ons Nederlanders gaat er dus een mooie tijd aankomen, maar laten we eerst nog even genieten van de geweldige race die hij gisteren gereden heeft.

Reageer op artikel:
Max Verstappen deelt een heerlijke sneer uit naar de wedstrijdleiding
Sluiten