Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 23 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix onthult de releasedatum van Formula 1: Drive tot Survive seizoen 2

We moeten nog even geduld hebben, maar het nieuwe Formule 1 seizoen komt langzaam dichterbij. Alle teams zijn achter de schermen druk bezig met hun nieuwe auto en hopen op 15 maart klaar te zijn om te knallen. Dat duurt dus nog even, maar Netflix gaat het wachten wel een stukje dragelijker maken. Nog voordat de eerste race van start gaat, krijgen we namelijk nog een nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Met natuurlijk onze eigen Max Verstappen.

Dat de populaire documentaireserie van Netflix een nieuwe seizoen zou gaan krijgen wisten we natuurlijk al, maar nu hebben we eindelijk een datum. Deze hebben we te danken aan de Franse Netflix. In hun nieuwe promotievideo wordt namelijk onthult wanneer het tweede seizoen van Formula 1: Drive to Survive op Netflix gaat verschijnen. Dit zal zijn op 28 februari.

Drive tot Survive keert terug voor tweede seizoen

Grote kans dat Formula 1: Drive to Survive ook in Nederland vanaf die dag te bingen is. De datum lijkt namelijk niet gekozen door een pijltje op de kalender te gooien. Op diezelfde dag vindt namelijk ook de laatste dag van de wintertest plaats. Tijdens deze testdagen reizen de teams af naar het circuit van Barcelona om daar hun nieuwe bolides voor het eerst echt aan het werk te zetten.

Tijdens deze testperiode ontwaakt de Formule 1 uit haar winterslaap en begint iedereen weer toe te leven naar een nieuwe seizoen. Logisch dat Netflix juist op dat moment het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive live zet. Vervolgens heb je tot 15 maart om alle afleveringen te kijken, want op die dag gaat het nieuwe seizoen echt van start. De openingsrace vindt ook in 2020 traditiegetrouw plaats in Australië.

De intense trailer van seizoen 1:

Net als in het voorgaande seizoen gaat Netflix je in Drive to Survive een kijkje geven achter de schermen van de Formule 1. Dat is al genoeg reden om enthousiast te worden, maar het wordt nog beter. Voor seizoen twee hebben namelijk alle teams toestemming gegeven om gefilmd te worden. Dit betekent dat Ferrari en Mercedes dit jaar ook van de partij zijn.

Netflix bedient Formule 1 fans op hun wenken

Je kunt je dus weer gaan voorbereiden op de eerlijkheid van Günther Steiner en de arrogantie van Cyril Abiteboul, maar ook op wereldkampioen Lewis Hamilton, de chaos bij Ferrari en de felle duels tussen Max Verstappen en Charles Leclerc. Kortom, meer dan genoeg om als Formule 1 liefhebber naar uit te kijken.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 is dus naar alle waarschijnlijkheid vanaf 28 februari te zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Racingnews365

Reageer op artikel:
Netflix onthult de releasedatum van Formula 1: Drive tot Survive seizoen 2
Sluiten