Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 15 feb 2019

Max Verstappen steelt de show in nieuwe trailer Formule 1 docu van Netflix

Dat Max Verstappen behalve een BN’er, ook een populaire Formule 1 coureur is zal je ongetwijfeld weten. Afgelopen week stond hij wederom volop in de belangstelling toen zijn nieuwe Formule 1 speeltje werd gepresenteerd. Met de RB15 hoopt Red Bull een serieuze gooi naar de wereldtitel te doen. De populariteit van Max zorgt ook voor belangstelling uit een heel andere hoek: Netflix is namelijk bezig met een documentaire over het wel en wee van de wereld van snelle wagens.

Al tijdens het afgelopen seizoen, de Grand Prix van Monaco, stond Max Verstappen volop in de belangstelling. Niet zo zeer vanwege zijn prestatie, hij werd teleurstellend negende, maar vanwege de interesse van Netflix. Men zou bezig zijn met een documentaire over de Formule 1 wereld en Verstappen is één van de coureurs die van dichtbij werd gefilmd.

Max Verstappen schittert in nieuwe trailer

Nu is de eerste trailer van de tot nog toe titelloze documentaire getoond. We zien de jonge Nederlandse coureur aan het werk en hij spreekt over zijn ambitie om wereldkampioen te worden. In de documentaire worden ook fraaie beelden getoond van zijn overwinning in Oostenrijk, maar er is ook aandacht voor de op de baan soms moeizame relatie met Daniel Ricciardo. Dit wordt duidelijk in beeld gebracht bij de crash in het Azerbeidzjaanse Baku.

No Title

No Description

‘Ervaar de wereld van de Formule 1’

De definitieve titel van de Formule 1 documentaire is nog niet bekend gemaakt, net als de vermoedelijke releasedatum. De werktitel van de Netflix Original is wel bekend: Untitled Formula 1 Project. Wat wel bekend is, is de begeleidende tekst onder die titel. Die laat in ieder geval weinig aan de verbeelding over: ‘De snelheid, de druk, de concurrentie. Ervaar de wereld van de Formule 1: van de coureurs tot de eigenaars, van de cockpit tot het managementkantoor.’

Benieuwd naar de nieuwe auto van Max Verstappen? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

F1maximaal

Reageer op artikel:
Max Verstappen steelt de show in nieuwe trailer Formule 1 docu van Netflix
Sluiten