Pim Jansen
Pim Jansen Formule 1 20 nov 2020

Is de dochter van deze F1-legende de nieuwe vlam van Verstappen?

Ruim twee jaar had Max Verstappen een relatie met Dilara Sanlik, maar daar kwam eerder dit jaar een einde aan. Dat is nooit leuk, maar net als op het circuit schakelt Max ook in zijn privéleven snel door. De Nederlandse Formule 1-coureur zou alweer een nieuwe liefde hebben. Haar naam is Kelly Piquet, en die achternaam heb je waarschijnlijk wel eens eerder gehoord.

Kelly Piquet is de dochter van voormalig Formule 1-coureur Nelson Piquet. Deze Braziliaanse legende won in zijn carrière 23 races en werd drie keer wereldkampioen. Hij kwam uit voor grote teams als Brabham, Williams, Lotus en Benetton (een paar jaar voordat Jos Verstappen daar ging rijden). Zijn dochter Kelly Piquet weet dus hoe de racewereld in elkaar zit. Ook haar broertje, Nelson Piquet Jr., is coureur. Helaas voor junior was hij in de Formule 1 minder succesvol dan zijn vader. Bij Renault kwam hij tot 28 races en werd hij vooral bekend door de crash gate.

De nieuwe vriendin van Max Verstappen

Het is dus niet zo gek dat Max Verstappen haar een keer tegen het lijf gelopen is. Kelly Piquet zal met haar vader en broer ongetwijfeld wel eens een race bezoeken, maar dat is nog niet alles. De dochter van Nelson heeft al eens eerder een relatie gehad met een Formule 1-coureur. Ze was namelijk enige tijd de partner van Daniil Kvyat. In die tijd zullen Max Verstappen en Kelly Piquet elkaar vast wel eens ontmoet hebben.

Nu gaat het gerucht rond dat er ook daadwerkelijk iets speelt tussen de twee. Dat heeft Max Verstappen aan zichzelf te danken. De Red Bull-coureur reageerde namelijk wel heel romantisch op een Instagram-post van Kelly Piquet. De 31-jarige dochter van Piquet senior deelde een foto met daaronder de tekst: “Darker than the ocean, deeper than the sea, you got everything, you got what I need.” Verstappen reageerde vervolgens met de woorden: “Together we can face challenges as deep as the sea and as high as the sky.”

Nederlandse roots

Gezien haar ervaring in de Formule 1-wereld klinkt Kelly Piquet als een geschikte dame voor Max Verstappen. Ook omdat ze een Nederlandse achtergrond heeft. Haar moeder, Sylvia Tamsma, is namelijk een Nederlandse. Op papier klinkt ze als een de ideale partner voor Max Verstappen, maar net als op het circuit is op papier de beste zijn niet altijd genoeg. De tijd zal leren of Max Verstappen nu de ware liefde gevonden heeft.

Max Verstappen heeft niet alleen goede smaak als het om vrouwen gaat, maar ook om auto’s. Bekijk hier zijn laatste aanwinst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is de dochter van deze F1-legende de nieuwe vlam van Verstappen?
Sluiten