Matthew McConaughey komt met een eigen whisky en die klinkt fantastisch

Dat Matthew McConaughey een bijzonder veelzijdige acteur is, mag geen verrassing meer zijn. Van goudzoeker tot stripper en van detective tot AIDS patiënt. De man uit Texas kan het allemaal. Niet alleen op het witte doek, maar ook daarbuiten. Wat veel mensen bijvoorbeeld niet weten is dat hij ook Creative Director is bij whisky distilleerderij Wild Turkey.

Deze functie vervult hij inmiddels al twee jaar en nu krijgt hij eindelijk ook zijn eigen bourbon. Matthew McConaughey is zelf namelijk een echte liefhebber en dat is ook waarom hij nu werkzaam is bij Wild Turkey. Als dank voor zijn inzet hebben de meester distilleerders Matthew gevraagd hoe zijn perfecte bourbon eruit ziet. Het resultaat: Longbranch.

De bourbon van Matthew McConaughey

Zoete tonen, een lichte rooksmaak en een hint van citrus, peper en geroosterd eikenhout. Dat is hoe Wild Turkey de Longbranch bourbon zelf omschrijft. Een prachtige samensmelting van smaken uit Kentucky en Texas. De bourbon van Matthew McConaughey is nog niet te koop, maar zal in beperkte oplage verkocht gaan worden voor ongeveer 40 dollar per fles.

Geen liefhebber van bourbon? Kijk dan hieronder voor onze andere artikelen over whisky’s van over de hele wereld.

Reageer op artikel:
Matthew McConaughey komt met een eigen whisky en die klinkt fantastisch
Sluiten