Jan de Raab
Jan de Raab Wheels 15 sep 2018

MATE X: de enige elektrische fiets die je echt wil hebben

Als je dacht dat je alles al had gezien op het gebied van elektrische fietsen, dan heeft de MATE X nog een leuke verrassing in petto. Dit is met recht een bijzondere e-bike die indrukwekkende prestaties weet te combineren met een al even indrukwekkend prijskaartje. De e-bike is inklapbaar en is het meest ideale vervoersmiddel, of je nu 1.50 meter bent of juist 2.15 meter.

In de ingeklapte positie neemt deze elektrische fiets slechts een beperkte ruimte in van 91 x 76 centimeter. De 750 Watt motor wordt aangedreven door een 48 V batterij en is goed voor een topsnelheid van 30 km/u en een bereik van 70 kilometer.

mate-x elektrische fiets

Compact en toch volledig uitgeruste elektrische fiets

De e-bike is opgebouwd uit een aluminium frame, schijfremmen, een verstelbare ophanging, een geïntegreerde smartphone-houder, een USB-oplaadpoort, een Shimano 8-versnellingssysteem en anti-lekbestendige all-terrain banden zodat je op elk terrein uit de voeten kan. De vijf beschikbare  kleuropties zorgen ervoor dat deze elektrische fiets een unieke uitstraling krijgt.

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je kiezen uit een verscheidenheid aan accessoires, waaronder spatborden, een op de achterkant gemonteerde bagagedrager en een geïntegreerde duimgashendel. Bekijk de video hieronder en vraag je af waarom je nog geen MATE X bezit. De slimmeriken onder ons begeven zich alvast naar Indiegogo, daar kun je de e-bike bestellen tegen de zeer gereduceerde introductieprijs van 799 dollar voor de meest basic uitvoering.

mate-x elektrische fiets mate-x elektrische fiets mate-x elektrische fiets mate-x elektrische fiets mate-x elektrische fiets
Reageer op artikel:
MATE X: de enige elektrische fiets die je echt wil hebben
Sluiten