Preview: Marwan Kenzari en Charlize Theron in The Old Guard op Netflix

Op 10 juli gaat de nieuwe Netflix Original The Old Guard in première. Een film om naar uit te kijken, want de Nederlandse acteur Marwan Kenzari is de tegenspeler van niemand minder dan Charlize Theron.

Marwan Kenzari ken je wellicht van Nederlandse films als Loft (2010), Wolf (2013) en Hartenstraat (2014). Maar halverwege het afgelopen decennium brak de Nederlandse acteur door in Hollywood en daar worden zijn rollen steeds groter. Malik ik The Mummy (2017), Pierre Michel in Murder on the Orient Express (2017), Jafar in Aladdin (2019). En nu dus een grote rol in de veelbelovende Netflix-film The Old Guard, waarin hij te zien is naast niemand minder dan Charlize Theron.

De nieuwe Netflix-film The Old Guard

The Old Guard is een actiethriller, gebaseerd op de gelijknamige reeks stripboeken van schrijver Greg Rucka en illustrator Leandro Fernandez. Vorig jaar kocht Netflix de rechten voor een film. Charlize Theron is naast hoofdrolspeelster ook producent van de film.

Om precies te zijn heeft ze de film geproduceerd met Beth Kono, A.J. Dix, Marc Evans, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. De Netflix Original is geregisseerd door Gina Prince-Bythewood. De film is grotendeels vorig jaar opgenomen, dus er waren nog geen corona-beperkingen.

Marwan Kenzari als soldaat van Charlize Theron

The Old Guard gaat over een selecte groep onsterfelijke soldaten, die onder leiding staat van Andy (Charlize Theron). Marwan Kenzari speelt een van haar meest prominente medesoldaten, Joe / Yusuf Al-Kaysani genaamd. Ook is er een rol weggelegd voor de Belgische acteur Matthias Schoenaerts. Hij speelt de soldaat Booker / Sebastian le Livre. De rest van de cast bestaat uit onder anderen KiKi Layne, Luca Marinelli, Chiwetel Ejiofor, Harry Melling en Veronica Ngo. Dat belooft wat.

View this post on Instagram

THE OLD GUARD

A post shared by Marwan Kenzari (@marwankenzari) on

The Old Guard met Charlize Theron en Marwan Kenzari is vanaf 10 juli te zien op Netflix.

Check ook: The Other Lamb: Michiel Huisman speelt sekteleider in horror-thriller

Reageer op artikel:
Preview: Marwan Kenzari en Charlize Theron in The Old Guard op Netflix
Sluiten