‘Breaking Bad en Better Call Saul ster wordt volgende superschurk Marvel’

Al zolang Tony Stark op het witte doek rondvliegt smeken fans al Marvel om Bryan Cranston in te schakelen als superschurk. Men ziet de Breaking Bad ster vooral wel zitten als Norman Osborn, de klassieke vijand van Spider-Man.

Breaking Bad ster naar Marvel?

Willem Dafoe speelde dat personage nog in de Spider-Man trilogie met Toby Maguire. Nu doen er sterke geruchten de ronde dat Marvel een andere Breaking Bad ster op het oog heeft. Toevallig juist ook voor de rol van Norman Osborn, de oprichter van Oscorp. Men verwachtte al dat Osborn op zou gaan duiken in Spider-Man: Far from Home, maar zijn debuut bleef uit.

Volgens doorgaans goed ingelichte bronnen gaat het om Giancarlo Esposito, de acteur die Gus Fring speelde in Breaking Bad en recentelijk Better Call Saul. Alles wijst erop dat Marvel hem in wil gaan schakelen als een van de grote schurken van Phase 4. En laat Osborn nou net een van de meest genoemde personages zijn in aanloop naar die plannen.

Breaking Bad Better Call Saul Marvel
Esposito (midden)

Eerder gelekte beschrijvingen van personages noemen een schurk met de codenaam ‘The Benefactor’. Dat personage wordt beschreven als een man tussen de veertig en zestig jaar oud, met een snode en mysterieuze uitstraling. Gezien Esposito met zijn uiterlijk en leeftijd precies bij die beschrijving past, is de kans groot dat ‘The Benefactor’ simpelweg Osborn is.

Laten we echter niet te vroeg juichen, want voorlopig blijft het simpelweg bij geruchten. Wanneer geruchten echter van zoveel kanten opduiken, zit er meestal wel een kern van waarheid in. Het is in ieder geval duidelijk dat Marvel Studios grootse plannen heeft voor de komende jaren, waarbij de studio bereid is om diep in de buidel te tasten. Hieronder kun je de achtergrondverhalen checken die we hebben geschreven over Phase 4:

⚡️Waarom een vrouwelijke Thor het beste is wat Marvel kan overkomen 

👊Maak kennis met Shang-Chi: martial arts baas en de toekomst van Marvel films

🔥Einde nog niet in zicht: Marvel heeft 6000 personages klaar staan voor films

MCU Cosmic

Reageer op artikel:
‘Breaking Bad en Better Call Saul ster wordt volgende superschurk Marvel’
Sluiten