‘Marvel heeft ambitieuze filmplannen voor Jon Bernthal’s The Punisher’

Het was even slikken voor fans toen Netflix Marvel-serie na Marvel-serie cancelde. Vooral The Punisher was pijnlijk: Jon Bernthal liet met zijn brute moordmachine een kant van het Marvel universum zien die we op het witte doek juist missen. Hij is The Punisher.

Marvel wil The Punisher terug

Netflix had nog vele verhalen kunnen vertellen met Frank Castle, maar helaas. Nu Disney hard aan de weg timmert met zijn eigen streamingdienst zijn dergelijke samenwerkingen haast ondenkbaar. Disney+ wordt immers de komende jaren voorzien van zijn eigen ambitieuze Marvel series. Stuk voor stuk ontwikkelt door Marvel Studios, met als doel om series af te leveren van hetzelfde niveau als de bioscoopfilms.

We hebben ondertussen vele petities voorbij zien komen. Fans willen hun The Punisher terug, het liefst met Jon Bernthal. Zelfs Eminem ging los op Twitter toen het slechte nieuws naar buiten kwam.

Door rechtenkwesties duurt het nog enkele jaren voor de superhelden uit de Netflix series in andere Marvel films en series op mogen duiken. We zullen dus sowieso nog even geduld moeten hebben, maar voorlopig is er goed nieuws: Marvel Studios baas Kevin Feige wil Jon Bernthal als The Punisher introduceren in het Marvel Cinematic Universe!

Althans, als we de geruchten moeten geloven. We hebben het hier echter niet over random speculatie. Dit zijn dezelfde bronnen die vroegtijdig wisten te melden dat Disney aan een Aladdin sequel werkt en dat de Black Knight naar het MCU zou komen. Beide details werden later officieel bevestigd.

Maar welke film?

De kans dat dit gerucht klopt, is dus aanzienlijk. Het is helaas nog niet duidelijk wat voor specifieke plannen Feige voor het personage heeft. Geruchten wijzen al een tijdje op een Midnight Sons film, een superheldengroep uit de comics waarvan onder andere Blade en Ghost Rider deel uit maken. Precies: twee personages die in de toekomst naar het MCU komen.

Midnight Sons
Bron: Marvel Comics Bron: Marvel Comics

Ondertussen doen ook geruchten de ronde dat Disney The Defenders terug wil brengen op FX of Hulu. Dezelfde bronnen melden dat Jon Bernthal daar dan ook op zou duiken. Zowel op het witte doek als op televisie dus. Dat zie je nu al gebeuren: Ms. Marvel krijgt haar eigen serie op Disney+ maar komt ook naar de films.

Korrel zout

Neem al dit nieuws met een gezonde korrel zout: het is duidelijk dat Kevin Feige met The Punisher aan de slag wil, maar de plannen van studio’s kunnen snel veranderen. Er zijn honderden veelbelovende personages uit de comics van Marvel, dus het is ook een kwestie van prioriteiten stellen. Wordt vervolgd…

Check ook: Briljante Deadpool 3 fan-trailer brengt Spider-Man en Deadpool samen

Reageer op artikel:
‘Marvel heeft ambitieuze filmplannen voor Jon Bernthal’s The Punisher’
Sluiten