Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 19 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Avengers-regisseur haalt in video uit naar Marvel-sterren

Marvel-regisseur Joe Russo maakt in een nieuwe video korte metten met zijn voormalige collega’s. Tom Holland, Chris Hemsworth en Ryan Reynolds moeten het allemaal ontgelden. Met een knipoog natuurlijk!

Joe en Anthony Russo zijn verantwoordelijk voor een aantal van de meest indrukwekkende en belangrijkste Marvel-films tot nu toe.

Marvel-legendes

Captain America: Winter Soldier, Civil War, Avengers: Infinity War, Endgame: de films die de grootste superhelden uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) samenbrachten.

Nu hebben de broers hun werk voor Marvel achter zich gelaten, en focussen ze zich vooral op het produceren van films voor met name streamingdiensten. Denk bijvoorbeeld aan Mosul, een oorlogsfilm die binnenkort op Netflix staat.

Daarbij schakelen ze opvallend vaak hun Marvel-collega’s in. Denk aan Tom Holland voor de film Cherry, Chris Hemsworth in Extraction en Chadwick Boseman schitterde vorig jaar in de misdaadfilm 21 Bridges.

Joe Russo is het zat

Toch is het niet altijd koek en ei binnen die vriendengroep. Sterker nog, Marvel-regisseur Joe Russo heeft besloten een flinke klap uit te delen aan grote namen als Chris Evans, Tom Holland en Robert Downey Jr.

Met een knipoog, uiteraard. In een nieuwe video bedient de regisseur en producent zich van een flink potje trash talk. Hij is het namelijk zat dat zijn Marvel-collega’s hem continu inmaken met fantasy football.

Dat is een razend populair spel waarin NFL-fans hun eigen virtuele American Football-team kunnen managen. Klein probleem: Russo wordt daarin blijkbaar ingemaakt door acteurs als Tom Holland, Chris Hemsworth en Ryan Reynolds. Terwijl ze stuk voor stuk niet eens uit Amerika komen en dus volgens Russo niks van de sport afweten.

Goede doel

Russo kan in ieder geval zelf duidelijk ook acteren. Al zal er vast ook een stukje daadwerkelijke ergernis achter zitten. Hier is fantasy football geen ding, maar we weten allemaal hoe het voelt om in FIFA van je vrienden te verliezen.

De trash talk is onderdeel van een speciale actie van Superhero League, waarbij beroemdheden fantasy football spelen boor het goede doel. Een sympathieke actie die we enkel kunnen toejuichen. Plus: dit is het dichtste wat we voorlopig gaan komen bij Marvel-helden die tegen elkaar strijden…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Avengers-regisseur haalt in video uit naar Marvel-sterren
Sluiten