Aankondiging: Marvel’s ‘The Punisher’ heeft een releasedatum en een nieuwe trailer!

De hype voor het eerste seizoen van Marvel’s The Punisher kon niet groter worden toen Netflix de tweede trailer uitbracht. Met de nieuwe trailer kwam nog iets veel mooiers mee, namelijk de releasedatum. De fans zullen nog heel even moeten wachten, maar erg veel geduld heb je niet meer nodig. De serie wordt volgende week namelijk in zijn geheel uitgegeven.

Vrijdag 17 november ontdekken we wie de familie van Frank Castle (Jon Bernthal) heeft vermoord en zien we hoe hij de Punisher wordt. Tenminste, als dat niet in een later seizoen wordt verteld. De nieuwe trailer onthult meer over het verhaal en zo zien we ook een oude bekende voorbij komen, namelijk Karen Page (Deborah Ann Woll).

De trailer toont eveneens genoeg actiescenes, dus we kunnen ons opmaken voor rauwe actie met een iconisch Marvel-verhaal. Een verhaal waar we wel even van kunnen genieten, want The Punisher is – als we IMDB mogen geloven – dertien afleveringen lang, en dat is toch net iets langer dan de doorsnee Marvel serie op Netflix.

Reageer op artikel:
Aankondiging: Marvel’s ‘The Punisher’ heeft een releasedatum en een nieuwe trailer!
Sluiten