Marvel heeft eindelijk Daredevil in het vizier, en hoe!

Alles wijst erop dat Spider-Man 3 een ambitieuze film gaat worden. Ja, zelfs voor Marvel Studios’ doen. Peter Parker gaat namelijk met Doctor Strange het multiverse verkennen, à la de fantastische animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Samen met Daredevil!

Het is al bevestigd dat Alfred Molina terug gaat keren als Doctor Octopus, en ook Jamie Foxx staat al op het lijstje met bevestigde rollen als Electro. Sony en Marvel gaan duidelijk op de een of andere manier in allerlei verschillende versies van het Marvel-universum duiken.

Spider-Man 3: ambitieuze plannen

Naar verluidt keren zelfs Tobey Maguire en Andrew Garfield terug als Spidey, al blijven dat voorlopig nog(zeer hardnekkige) geruchten.

Het lijkt er nu sterk op dat Sony en Marvel er nog een schepje bovenop gaan doen. Het doorgaans zeer betrouwbare Murphy’s Multiverse weet namelijk op basis van meerdere bronnen te melden dat Charlie Cox opnieuw de rol van Daredevil gaat vertolken in Spider-Man 3.

Ondertussen heeft Marvel Studios weer de rechten terug om de blinde advocaat te gebruiken, na de fantastische Netflix-serie Daredevil. Volgens de site heeft Cox al enkele maanden geleden een deal gesloten om terug te keren als de superheld.

Matt Murdock Spider-Man 3 Daredevil
Daredevil en Matt Murdock (Bron: Netflix)

Daredevil: advocaat en superheld

Neem dit nieuws voorlopig met een korrel zout, maar fans zijn alvast aan het speculeren hoe Matt Murdock, zoals Daredevil eigenlijk heet, van pas zou kunnen komen.

Aan het einde van Far from Home, tijdens de post-credits-scène, werd Spider-Man ontmaskerd, waardoor waarschijnlijk iedereen weet wie er achter het masker zit. Daarmee werd ook meteen J.K. Simmons geïntroduceerd als J. Jonah Jameson, de rol die hij ook speelde in de trilogie met Tobey Maguire.

Met die teaser werd de basis gelegd voor Spider-Man 3. Volgens geruchten gaat Matt Murdock zijn debuut maken in het Marvel Cinematic Universe als advocaat van Peter Parker, die na die cliffhanger wel wat hulp kan gebruiken.

En Wilson Fisk dan?

Vervolgens zou Marvel Daredevil zijn eigen solofilm of serie op Disney+ kunnen geven. De droom van fans, want Daredevil en Spider-Man hebben in de comics voor fantastische team-ups gezorgd.

Maar goed, laten we niet te hard van stapel lopen. Hopelijk krijgen we snel meer nieuws te horen! Na alle Save Daredevil-campagnes van fans is het in ieder geval duidelijk dat Disney en Marvel Studios met deze actie een enorm goede beurt kunnen maken. Disney, als je meeleest: kun je Wilson Fisk ook terugbrengen, AKA de beste schurk die het Marvel Cinematic Universe rijk is?

Murphy's Multiverse

Reageer op artikel:
Marvel heeft eindelijk Daredevil in het vizier, en hoe!
Sluiten