Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 27 feb 2020

Disney onthult ambitieuze The Simpsons x Marvel crossover met sterrencast

Je zou het door alle ontwikkelingen bij Disney bijna vergeten, maar door de overname van 20th Century Fox behoren The Simpsons nu ook tot de Disney-familie. Dat opent een hoop deuren voor de beroemde parodie-afleveringen van de langlopende cartoon.

Daarvan gaan we aankomende zondag al het resultaat zien. De makers van The Simpsons gaan namelijk de draak steken met Marvel Studios, en in het bijzonder de Avengers. In de nieuwe aflevering spelen zelfs Joe en Anthony Russo een grote rol. Ook Marvel Studios baas Kevin Feige komt voorbij!

The Simpsons doen Marvel parodie

Dat zijn de regisseurs van onder andere Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en Captain America: The Winter Soldier. In de aflevering, getiteld ‘Bart The Bad Guy’, krijgt Bart Simpson per ongeluk al een maand van te voren een langverwachte superheldenfilm te zien.

Hij gebruikt die kennis (en alle spoilers) om andere fans jaloers te maken en te terroriseren. En de Russo broers? Die spelen twee studiobazen die Bart proberen te overtuigen om niet het plot en daarmee het einde van de film te lekken.

Om de release van ‘Bart The Bad Guy’ te vieren heeft Fox een schitterende poster vrijgegeven, die je hieronder kunt bewonderen. Het is duidelijk een parodie op de filmposters voor Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Kevin Feige en Chinnos

In het midden zien we Iron Man, en naast Bart staat de Simpsons-versie van Thanos, Chinnos, inclusief al zijn onderkinnen. Hij wordt gespeeld door niemand minder dan Kevin Feige. Links van hem zien we de door Joe en Anthony Russo gespeelde studiobazen. Ook Marvel-actrice Cobie Smulders speelt een rolletje, in de vorm van superheldin Hydrangea.

Op naar zondag dus! Hopelijk pakt de aflevering net zo sterk uit al de poster. Dan biedt overgenomen worden door Disney toch zo ook flinke voordelen. Het is overigens niet de eerste keer dat Iron Man voorbij komt in The Simpsons…

The Simpsons Avengers
Bron: Fox / Disney

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney onthult ambitieuze The Simpsons x Marvel crossover met sterrencast
Sluiten