Marvel bevestigt eindelijk definitieve lot van Infinity Stones

Marvel bouwde vanaf Iron Man met meer dan twintig films langzaam naar een grote climax toe. Die kwam er ook, in de vorm van Avengers: Endgame. Door de jaren heen maakten we kennis met de Infinity Stones.

Stenen die Thanos verzamelde, om vervolgens met een knip van zijn vingers het halve universum weg te doen vagen. Door ze vervolgens te vernietigen wist de schurk zeker dat zijn missie geslaagd was. Gelukkig konden de Avengers ingrijpen. Dankzij een tijdreis kon Captain America alsnog de Infinity Stones bemachtigen en bracht Iron Man uiteindelijk het ultieme offer.

Marvel’s Infinity Stones

Zo werd iedereen die was vernietigd door Thanos weer teruggebracht. Het complete universum was daardoor weer zoals het oude, met een paar uitzonderingen natuurlijk. De personages die niet waren verdwenen na Infinity War zijn nu opeens een paar jaar ouder dan hun leeftijdsgenoten. Voor hen heeft de tijd immers niet stilgestaan. Dat wordt ongemakkelijk bij Peter Parker op school…

Ach, details, details. De grote vraag van fans is al sinds het einde van Avengers: Endgame: wat is er nou echt met de Infinity Stones gebeurd? We hebben ze uiteindelijk niet op beeld vernietigd zien worden voor een tweede keer. Fans begonnen online al te speculeren dat de Infinity Stones misschien nog bestaan, en dat Marvel ze expres niet op beeld kapot liet gaan.

Eindelijk bevestiging

Dankzij een Instagram-post van Marvel Entertainment weten we eindelijk wat er met de Infinity Stones is gebeurd. Het bedrijf is op sociale media de Infinity Saga aan het promoten, gezien alle films nu te streamen zijn op Disney+.

Wat verder gewoon een saaie promotiepost lijkt te zijn, bevat echter informatie over de stenen die tot nu toe niet beschikbaar was voor fans. Eindelijk kun je gaan checken wat er met de Infinity Stones is gebeurd. Het is eindelijk duidelijk: de missie is geslaagd. Status: destroyed.

Of moeten we ook rekening gaan houden met parallele universums waar de stenen nog wel bestaan? Het blijven immers comics…?

Reageer op artikel:
Marvel bevestigt eindelijk definitieve lot van Infinity Stones
Sluiten