Marvel designer toont voorproefje op Keanu Reeves als Wolverine

2019 is absoluut het jaar van Keanu Reeves. De beste man scoort met John Wick 3, schitterde in Toy Story 4 en stal de show met de game Cyberpunk: 2077. Is Wolverine de volgende stap?

Keanu Reeves naar Marvel?

Waarschijnlijk niet, gezien de leeftijd van de acteur. Toch is het geen geheim dat Marvel Studios op zoek is naar de juiste rol voor Reeves.

Kevin Feige, de grote baas bij Marvel Studios, gaf onlangs tijdens een interview aan dat ze voor elke nieuwe Marvel film in gesprek gaan met de acteur.

Het is dus slechts een kwestie van tijd voor de juiste rol gevonden wordt. Met de onlangs aangekondigde berg aan nieuwe Marvel films zijn er in ieder geval weer genoeg opties. Die films brengen namelijk een hoop nieuwe gezichten met zich mee.

Namor en Wolverine

Stiekem kunnen medewerkers van Marvel ook niet wachten. Alexander Lozano, tekenaar bij Marvel, plaatste afgelopen week wat intrigerende fan-art op zijn Facebook-pagina.

In de eerste tekening zien we Keanu Reeves als Namor, de Sub-Mariner die een grote rol speelt in de comics maar nog niet is verschenen op het witte doek. Naar verluidt wordt hij de grote schurk in de volgende Black Panther film.

Alexander Lozano

NAMOR! …as much as i like the “arrogance” of the submariner running around in green speedos i certainly would love to see keanu in the bad ass black costume as the king of atlantis. #Namor…

De tweede tekening toont Keanu Reeves als Wolverine. Tja, qua leeftijd zou het logischer zijn om voor Taron Egerton te kiezen, die we allemaal kennen van Rocketman en de Kingsman films.

Reeves zien we niet nog twee decennia rond springen, klauteren en vechten, al kan CGI natuurlijk wonderen doen. Maar hij kan wel die rauwe, brute kracht van Wolverine uitstralen, waarschijnlijk als geen ander.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2371955906359365&set=a.1443799495841682&type=3

Ach, tot Marvel Studios een officiële aankondiging doet blijft het bij speculatie en geruchten. Check in de tussentijd onze achtergrond-artikelen over de aankomende films:

⚡️Waarom een vrouwelijke Thor het beste is wat Marvel kan overkomen 

👊Maak kennis met Shang-Chi: martial arts baas en de toekomst van Marvel films

🔥Einde nog niet in zicht: Marvel heeft 6000 personages klaar staan voor films

Reageer op artikel:
Marvel designer toont voorproefje op Keanu Reeves als Wolverine
Sluiten