Ultiem Sinterklaascadeau: Marvel onthult peperdure box set Infinity Saga

De feestdagen komen eraan, dus het is weer tijd om verlanglijstjes op te stellen. We hebben in ieder geval al een cadeau dat je bovenaan mag zetten: de The Infinity Saga Collector’s Edition van Marvel en Disney.

Marvel Infinity Saga Collector’s Edition

Zoals de naam al doet vermoeden bevat de set alle 23 Marvel Cinematic Universe films die samen de Infinity Saga vormen. Ook zit er een bonusschijfje in met exclusieve extraatjes zoals verwijderde scènes en kijkjes achter de schermen.

Verder krijg je er een stukje lithografie bij van Matt Ferguson, een kunstenaar die bij Marvel art voor de films maakt, en een speciale brief van niemand minder dan Kevin Feige. Hij is de baas van Marvel Studios en daarmee de man die het gigantische project dat 23 films beslaat orchestreerde.

Heel tof, maar gezien het om meer dan twintig films gaat hangt er een pittig prijskaartje aan de box set. De The Infinity Saga Collector’s Edition gaat namelijk 549,99 dollar kosten en zal vanaf 15 november beschikbaar zijn. Dat is twintig euro per film. Een vrij forse investering, zeker gezien je alle films ook gratis op Disney+ kunt streamen.

Marvel Cinematic Universe
Bron: Marvel Studios Bron: Marvel Studios

Intrigerende extraatjes

Sterker nog, bij de Amerikaanse winkelketen Best Buy kun je de box set zelfs per maand afbetalen. Kevin Feige begon een aantal maanden geleden al de box set te teasen, met de belofte dat de set ook de slechtste scènes zal bevatten die ze voorheen niet durfden te tonen aan de buitenwereld.

Tijdens de Saturn Awards toonde hij al een van de verwijderde scènes, een alternatief einde voor de eerste Iron Man waarin naar Spider-Man en de X-Men werd gehint. Terwijl beide toen nog helemaal niet in de picture waren. Een intrigerend pareltje voor de diehard fans, waarvan je er dus nog meer kunt vinden in de box set.

Wij checken de extraatjes 15 november gewoon op YouTube, en zullen voorlopig verlekkerd blijven staren naar de officiële beelden van de box set…

MD on Twitter

@LightsCameraPod What did it cost? https://t.co/4vbjERykx6

 

Reageer op artikel:
Ultiem Sinterklaascadeau: Marvel onthult peperdure box set Infinity Saga
Sluiten