Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 6 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Eternals leaks onthullen voorproefje op Marvel’s nieuwe superhelden

Het was eigenlijk de bedoeling dat we deze week naar Eternals konden gaan, de ambitieuze kosmische Marvel-film die duizenden jaren beslaat.

De pandemie gooide echter roet in het eten. In plaats van 6 november dit jaar moeten we het doen met november 2021. Pas na de lancering van Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Eternals: uitgesteld

Ondanks het feit dat de film dit weekend uit zou komen weten we eigenlijk verrassend weinig over Eternals. Marvel Studios heeft niet eens de kans gekregen om een eerste trailer uit te brengen.

Het enige officieel uitgebrachte beeld wat we hebben is het logo en wat concept art. Gelukkig is Disney een bedrijf dat wereldwijd zich in enorm veel markten mengt. Van pretparken en kleding tot speelgoed.

Daardoor lekte ondanks al de grote schurk van Eternals, dankzij een speelgoedvermaking die ondanks het uitstellen van de Marvel-film gewoon in de speelgoedwinkels belandde.

Kostuums gelekt

Daar komt nu nog een interessante leak bovenop. Een aantal foto’s van Frans promotiemateriaal voor Eternals zijn op Twitter opgedoken. De foto’s bieden een vrij solide voorproefje op Richard Madden’s Ikaris, een van de hoofdrolspelers van de film.

Ook krijgen we een iets minder duidelijk beeld van de hele superhelden-groep, inclusief een illustratie van Kumail Nanjiani’s Kingo. Het design van zijn outfit bevat elementen die je waarschijnlijk bij alle Eternals terugziet. Marvel Studios heeft qua vormgeving duidelijk voor een stijl gekozen die deze kosmische helden onderscheidt van de ‘aardse superhelden’.

Grafisch motief

Tot slot is er nog een beeld van de hele groep, waaruit duidelijk wordt dat de Celestials-symbolen op kostuums van Kingo en Ikaris een grafisch motief vormen voor de film zelf.

Naast Richard Madden en Kumail Nanjiani bestaat de cast onder andere uit Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Angelina Jolie, Kit Harington en Don Lee. Op naar november 2021!

Vragen en antwoorden

Helemaal in de war van termen als Celestials en überhaupt Eternals? Gelukkig bieden de comics al meer uitleg en achtergrond. In de onderstaande artikelen laten we je alvast kennismaken met de Eternals:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eternals leaks onthullen voorproefje op Marvel’s nieuwe superhelden
Sluiten