Noah Korevaar
Noah Korevaar Streaming 3 feb 2020

Marvel dropt Disney+ trailer The Winter Soldier, WandaVision en Loki

Afgelopen nacht vond de jaarlijkse Super Bowl plaats. Oftewel, de ultieme gelegenheid voor studio’s om hun aankomende films te promoten. De trailers vlogen je om de oren, maar vooral Disney+wist op te vallen. Maak kennis met de eerste beelden van WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki!

Disney+ trailer gaat los

Vrijwel elke aangekondigde Marvel serie die naar Disney+ komt kwam voorbij tijdens een reclame voor de streamingdienst. Dat is opvallend, gezien we van nog geen enkele serie officiële beelden hadden gezien. Sterker nog, bijvoorbeeld Loki is pas vorige week begonnen met filmen.

The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision komen al in 2020 naar Disney+. Zo hoopt de Grote Muis het gat op te vullen dat is ontstaan na de finale van The Mandalorian, de succesvolle Star Wars serie waarmee de streamingdienst werd gelanceerd. WandaVision zou eerst in de lente van 2021 uitkomen, maar is naar voren gehaald.

Wat familievriendelijke content betreft komt er wekelijks genoeg nieuwe content bij, maar Marvel en Star Wars fans moeten nog even geduld hebben. De eerste beelden van de drie Marvel series zien er in elk geval veelbelovend uit.

The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision en Loki

De reclame trapt af met de eerste korte teaser van Anthony Mackie in The Falcon en The Winter Soldier. Vervolgens krijgen we de eerste beelden van WandaVision te zien, waarin bevestigd wordt dat de show een flink aantal decennia beslaat en dat we Wanda in haar klassieke comics-outfit te zien gaan krijgen. En ligt het aan ons of zagen we een zwangere Wanda?

Tot slot krijgen we een wel hele korte blik op Tom Hiddleston in Loki. Die serie is pas vorige week in productie gegaan, maar de acteur deelde op zijn Instagram gelukkig al de eerste beelden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Marvel dropt Disney+ trailer The Winter Soldier, WandaVision en Loki
Sluiten