Disney+ komt met slecht nieuws voor Marvel-fans

The Mandalorian bewees de enorme potentie voor live-action series op Disney+. Sterker nog, fans werden blijer van die serie dan van de recente, veel duurdere, filmtrilogie. Juist daarom worden de reeds aangekondigde Marvel-series voor die streamingdienst zo interessant. Zoals The Falcon and the Winter Soldier

Marvel Studios baas Kevin Feige belooft shows die net zo belangrijk zijn als de films, en er zelfs impact op hebben. Vaak zelfs met dezelfde A-list acteurs.

Fans houden nog even een slag om de arm. Eerst maar eens afwachten of de aangekondigde Marvel-series net zo sterk uit gaan pakken als The Mandalorian, en belangrijker nog, als de films uit het Marvel Cinematic Universe.

The Falcon and the Winter Soldier

Helaas moeten we nog langer gaan wachten tot we conclusies kunnen gaan trekken. The Falcon and the Winter Soldier zou het grote televisiedebuut van het MCU moeten worden in augustus, maar Disney heeft het project zojuist officieel uitgesteld.

De productie van The Falcon and the Winter Soldier ging on hold in mei wegens de huidige pandemie. De deadline van augustus leek de afgelopen maanden al steeds meer onhaalbaar te worden, een angst van diehard fans die nu werkelijkheid is geworden.

Helaas heeft Disney nog geen nieuwe releasedatum bekendgemaakt. Hoogstwaarschijnlijk doordat de studio het zelf ook nog niet weet. Ja, producties worden langzamerhand weer opgestart, maar ook de grote Hollywood-studio’s zijn overgeleverd aan de grillen van het virus.

Officiële beelden

Naar verluidt gaat The Falcon and the Winter Soldier verder waar Avengers: Endgame ophield, met een Sam Wilson die om moet leren gaan met zijn nieuwe rol als Captain America.

De enige officiële beelden die we hebben gezien kwamen voorbij in de teaser trailer die Disney uitbracht tijdens de Super Bowl, afgelopen februari. Al voelt die tijd vanwege de pandemie echt als jaren geleden.

Meer Marvel-films en Disney+

Voor Marvel-fans is het in ieder geval even doorbijten. Black Widow is ook al opgeschoven van 1 mei naar 6 november, en The Eternals van 6 november naar 12 februari. De grote vraag is: gaat WandaVision wel december dit jaar uitkomen op Disney+? Wordt vervolgd…

Over Marvel gesproken: heb je al de ambitieuze plannen gezien die Netflix heeft voor Avengers: Endgame regisseurs Joe en Anthony Russo?

Reageer op artikel:
Disney+ komt met slecht nieuws voor Marvel-fans
Sluiten