Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 16 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Sylvester Stallone van Marvel naar DC Comics met nieuwe rol

Sylvester Stallone heeft getekend voor een rol in The Suicide Squad. Dat heeft de 74-jarige acteur onthuld op Instagram. Hij maakt hiermee de overstap van Marvel naar DC Comics. Regisseur James Gunn heeft het nieuws bevestigd.

Suicide Squad (2016) was voor veel fans een behoorlijk tegenvallende film, ondanks een sterrencast. De film was wel een kaskraker, maar recensenten maakten de film met de grond gelijk. Aan regisseur James Gunn om die film voorgoed te doen vergeten met een vervolg dan wel vervanger. De DC Comics-film gaat niet over superhelden, maar over superschurken, die in ruil voor strafvermindering gevaar bestrijden.

Sylvester Stallone in The Suicide Squad

De grote afwezige in de film is Jared Leto, die de rol van Joker speelde. Wel is Margot Robbie opnieuw te zien als Dr. Harleen Quinzel / Harley Quinn. Andere bekende gezichten zijn onder anderen Joel Kinnaman als Rick Flag en Viola Davis als Amanda Waller. Nieuw is dus Sylvester Stallone.

“Ik werk altijd graag met mijn vriend Sylvester Stallone en ons werk van vandaag aan The Suicide Squad was geen uitzondering. Ondanks dat Sly een iconische filmster is, hebben de meeste mensen nog steeds geen idee wat een geweldige acteur deze man is”, zegt regisseur James Gunn op Instagram. Wat voor rol de man achter Rocky en Rambo gaat spelen, is niet bekend. Op de Amerikaanse Wikipedia-pagina over de film staat dat het om een stemrol zou gaan, maar dit staat nergens bevestigd. Een andere grote nieuwe naam in de cast is Idris Elba, die Robert DuBois / Bloodsport gaat spelen.

Van Marvel naar DC Comics

Sylvester Stallone is geen onbekende in het superheldengenre. In 2017 was hij te zien in de Marvel-film Guardians of the Galaxy Vol. 2, waarin hij Stakar Ogord speelde. The Suicide Squad wordt 6 augustus 2021 in de bioscoop verwacht, al is natuurlijk niets zeker in tijden van een pandemie.

🎬 Check ook: Slecht nieuws bevestigd: Disney+ onthult releasedatum WandaVision

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sylvester Stallone van Marvel naar DC Comics met nieuwe rol
Sluiten