Marvel dropt eerste Black Widow trailer met mogelijk Nederlandse bad guy

2019 was een fantastisch jaar voor Marvel fans. Eindelijk maakten we kennis met de langverwachte Captain Marvel, genoten van het epische Avengers: Endgame en slingerde Tom Holland onze harten binnen met de tweede Spider-Man film. Hoe gaat Marvel daar in 2020 overheen? Nou, om te beginnen met een eigen film voor Scarlett Johansson: Black Widow. Vandaag verscheen de eerste trailer.

In Black Window krijgen we eindelijk een kijkje in het geheimzinnige leven van Natasha Romanoff. Inmiddels is duidelijk dat ze behoorlijk wat heeft meegemaakt en dat ze dit het liefste zo ver mogelijk weg stopt. Dat gaat nu niet meer lukken, want in Black Widow komen we eindelijk meer te weten over het verleden van deze heldin.

Het levensverhaal van Black Widow

In Black Widow gaan we zien hoe zo van huurmoordenaar naar Avenger ging. Toch speelt het grootste gedeelte van de film zich af na Captain America: Civil War. De gebeurtenissen in deze film hadden nogal wat impact op hoe de wereld naar superhelden kijkt. Zo breek er voor Black Widow een periode aan waarin ze vooral op de vlucht is.

Black Widow – Teaser Trailer (NL Ondertiteld) – Marvel NL

Bekijk hier de nieuwe teaser trailer van Black Widow. Vanaf 29 april, 2020 in de bioscoop.

In deze poging om te vluchten komt ze in aanraking met haar verleden. Zo ontmoet ze Yelena Belova. Een andere Black Widow gespeeld door Florence Pugh. Samen met Alexei Shostakov, beter bekend als Red Guardian, vormen ze een bijzonder team. Red Guardian wordt gespeeld door David Harbour, die je kunt kennen uit Stranger Things, en hij lijkt vooral voor de nodige humor te gaan zorgen.

Nederlandse bodybuilder als bad guy?

Samen nemen ze het op tegen een nieuwe slechterik, genaamd Taskmaster. Wie hij precies is, lees je hier op de website van Marvel. Wie deze rol op zich gaat nemen in Black Widow is nog niet duidelijk. De verwachting is dat één van de aangekondigde acteurs een dubbelrol gaat spelen. Het lijkt erop dat Mason (gespeeld door O-T Fagbenle) of Melina (gespeeld door Rachel Weisz) ergens tijdens de film van kant wisselt.

Daarnaast gaat ook het gerucht dat Ray Winstone of de Nederlander Olivier Richters (beter bekend als The Dutch Gigant) is gekozen om Taskmaster te spelen. Beide acteurs staan op de castinglijst, maar welke rol zij hebben gekregen is nog onduidelijk. Gezien hun postuur lijkt het overigens niet aannemelijk dat één van deze twee heren het gaat worden, maar het zou kunnen. Wij zien de gigantische Nederlandse bodybuilder Olivier Richters wel zitten.

Olivier Richters doet in ieder geval zijn best om alles geheim te houden:

Jinek on Twitter

Olivier Richters, oftewel ‘The Dutch Giant’, heeft een rol weten te bemachtigen in de nieuwe Marvel-film ‘Black Widow’. Hij vertelt over de extreme geheimhouding…?#Jinek https://t.co/fUGZbcSedZ

Black Widow in de bioscoop

Wie het wel geworden is, gaat ongetwijfeld snel duidelijk worden en anders wachten we gewoon tot 29 april. Vanaf die dag draait Black Widow namelijk in de Nederlandse bioscopen.

The Verge

Reageer op artikel:
Marvel dropt eerste Black Widow trailer met mogelijk Nederlandse bad guy
Sluiten