Martini Time! Vier de nazomer met deze Italiaanse cocktail

Je hebt nog een nazomer voor de boeg waarin je niet de kans moet laten liggen om met je vrienden te genieten van #MartiniTime. We hebben een cocktail voor je, op basis van Martini Fiero, die de nazomer van jou en je vrienden dat Italiaanse tintje geeft.

Martini Time: zie je vrienden weer in de échte wereld

Niets zo belangrijk als tijd vrijmaken voor je vrienden, maar dat is nog niet zo makkelijk met al die overvolle agenda’s. Uit onderzoek van Martini blijkt dat je online meer met je vrienden communiceert dan in het echte leven. Daarom is een campagne in het leven geroepen om hier verandering in aan te brengen. Deze nazomer heb je aan één appje met twee woorden genoeg: Martini Time! Of maak er gewoon de hashtag #MartiniTime van, nog makkelijker. Dan weet iedereen dat het tijd is voor een feestje. Juist, met je nieuwe favoriete Italiaanse cocktail, die je het gevoel geeft dat je in Italië op een terras zit waar de tijd stil lijkt te staan.

Martini-Fiero

Er is, als je het ons vraagt, geen drankje dat het Italiaanse nazomergevoel beter samenvat dan Martini Fiero. Fris, niet te zoet en zo rood als de ondergaande zon. Heerlijk om puur te drinken, maar ook geschikt om te mixen met tonic. Man, vrouw, student, hipster, iedereen is na één keer om; een zomers feestje zonder Martini Fiero is niet compleet. Als je er dan ook nog eens een cocktail van maakt, dan gaat de rest vanzelf.

Zo maak je de Martini Fiero & Tonic

Om de cocktail Fiero Tonic te maken hoef je geen professionele bartender te zijn. Het enige wat je nodig hebt is Martini Fiero, tonic, ijs en een flinke schijf bloedsinaasappel. Er is eigenlijk maar één ding waar je rekening mee moet houden en dat is de verhouding. Ook geen hogere wiskunde. 50/50 en je zit helemaal goed. Je vult een groot glas (het liefste een bolglas) met ijs en schenkt deze tot aan de helft vol met Martini Fiero. Dit vul je aan met tonic en je maakt de cocktail af met een schijf bloedsinaasappel.

Je zet de Fiero Tonic, die er ook nog eens feestelijk uitziet, in no-time op tafel. Zo heb je alle tijd om er bruschetta’s en een plank vol Italiaanse antipasti bij te maken. Perfect als aperitief, heerlijk bij de borrel en een verfrissende afsluiter van een diner. De Martini Fiero & Tonic geeft jouw nazomer de Italiaanse gloed die hij verdient.

Reageer op artikel:
Martini Time! Vier de nazomer met deze Italiaanse cocktail
Sluiten